Az olvasó véleménye

Csíki Hírlap - - PULZUS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Ha visszaállítják a fizetéses parkolást Csíkszeredában, attól több lesz a parkolóhely? Nem, uraim! Nem a fizetéses parkolással van a baj, hanem a kocsik száma jóval meghaladja a helyek számát. Kérem, ne a fizetéses parkoláson törje a fejét, hanem azon, hogy s mint lehetne növelni a parkolóhelyek számát. Tisztelettel

Gy. A.

Kedves „Egy sofőr”, mit akartál ezzel megmagyarázni, mert a műszerfalra kitesszük a mozgássérült jelzést, de ha az autóra mozgássérült jelet festünk, akkor sem tisztelnek. Tisztelet a kivételnek. A nagyáruházaknálnál nincs tisztelet, sőt olyan is van, ahol a helyünkön eladó kocsit reklámoztak, mindenhol elfoglalják a helyünket, nincs tisztelet. Mit kéne tennünk?

Egy mozgássérült

Csíkszeredában a Pacsirta sétány mellett vannak az ANL-tömbházak, onnan induljanak a vezetőink a Suta felé. Az a senki földje, tele 2-3 hektár szeméttel. Lehetne oda fát ültetni, öregotthont építeni, kutyasétáltatót létrehozni, mert mindjárt arra is szükség van.

Egy fiatal, aki szeretné, hogy ne csak itt-ott legyen rend

KÖNCZEY ELEMÉR: KÖZELJÖVŐKÉP

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.