Az olvasó véleménye

Csíki Hírlap - - PULZUS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Tisztelt Köz-ügyes! A Csíki Hírlap április 13-i sms-ére válaszolva a csibai 123F jelzésű megyei út kapcsán, jelenleg az út terveit készítjük egy Iași megyei tervezővel. Sajnos késésben van, és már büntetőkamatokat számolunk. Bízom benne, hogy az Olt-híd elkészültéig, amely a szerződés szerint június végére kell elkészüljön, meglesz a terv. Azt követően az a feladatunk, azonosítsunk be forrásokat, szerezzük meg.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke

Gratulálok és üdvözlöm a Csíki Hírlapnak azt a helyes döntését, hogy olvasótáboruk igényeinek megfelelve a városközpontba, új épületbe helyezik át szerkesztőségüket. Sok sikert és kitartást az új helyen újságírói, szerkesztői munkájukhoz. Üdvözlettel

Pécskai Z.

Nem háborogtam a parkolási díj ellen, de a személyzet főnököstől az arrogancia és a nagyzolás mintapéldánya volt, mintha a város legfontosabb termelőegységei lettek volna. Valaki(k)nek bejött.

Autós

A sofőrnek üzenem, hogy én sem kapok soha helyet a parkolókban, mert mindig el van foglalva, de legközelebb lefényképezem, és kiírom. Odaadom az egészségemet egy napra bárkinek, amennyi van, mert én már rég így élek.

Egy mozgássérült

KÖNCZEY ELEMÉR: NYUGDÍJ

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.