Az olvasó véleménye

Csíki Hírlap - - PULZUS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Tisztelt Silló Imre! Köszönöm a bizalmat. A Csíki Hírlap június 11-i sms-rovatban felvetett probléma ügyében, ami a Gál Sándor téri borvízforrást illeti, sajnos a megyei tanácsnak nincs hatásköre, ez a városhoz tartozik. Ha küld egy e-mailt, vagy ír egy levelet, a segítségével tudunk mi is érdeklődni a konkrétumokról. Tisztelettel

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke

Valaki nagyon aktívan írja véleményét a csíkszentkirályi vízhálózattal kapcsolatosan, de valahol a szakemberek véleménye kellene a döntő szempont legyen, nem a népszavazás. Kérdés, hogy a nyári időszakban nagyon leapadó, esőben sáros Nagyos-pataka képes-e az egyre növekvő vízfogyasztást kiszolgálni, és lassan csak száraz patakmeder maradjon a patakvizet vezetékbe befogó pont után, vagy erre jobban megfelel a minőségileg sokkal stabilabb szépvízi gát, amit az időjárás nem zavar? Vagy csak azért igyunk patakvizet, mert az a miénk? Nem így kellene lokálpatrióta lenni, helyi szinten van sok egyéb dolog. amit rendezni, fejleszteni kellene, ott van pl. a faluhoz tartozó Büdösfürdő vízhálózata és kanalizálása, sípálya, turizmus stb. ha már készen kimegy oda az aszfalt út.

Ismeretlen

KÖNCZEY ELEMÉR: KEZDŐDIK

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.