Új tehetségek mutatkozhatnak be a Woodstock az ugaron fesztiválon

Csíki Hírlap - - AKTUÁLIS -

Tehetségkutatót hirdet az Anna and the Barbies, az Erdélyi Médiatér Egyesület, a Mediaworks és a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft.

Magyarország legemberszeretőbb és életigenlőbb fesztiválja, a Woodstock az ugaron várja azon legfeljebb tízfős társulatok, zenekarok, csapatok, művészeti műhelyek jelentkezését, amelyeknek komolyan vett szándéka, hogy a világot művészetével megmentse, megváltsa.

Olyan elhivatott előadókat és lelkes őrülteket keresnek, akik szomjazzák a megmutatkozás lehetőségét.

E-mailben rövid bemutatkozást, projektleírást és világszépítési terveket várnak, esetleg képeket, de a legjobb, ha egy motivációs videót küldenek a jelentkezők.

Amit kínálnak a tehetségkutató szervezői:

– fellépési lehetőséget a Woodstock az ugaron fesztivál Talentum színpadán;

– heti belépőt és ingyenes sátorhelyet minden fellépőnek; – útiköltség-térítést;

– a győzteseknek széles körű sajtómegjelenést.

Jelentkezni június 20. éjfélig lehet. A fesztiválzsűri által kiválasztott produkciókat június 25-ig kiértesítik. További információk a fesztivál honlapján, a woodstockazugaron.hu oldalon, jelentkezés pedig az info@ woodstockazugaron.hu e-mailcímen.

Woodstock az ugaron 2018

Július 4–7. Ópusztaszer, négy nap tömény szabadság a pusztában. A Woodstock az ugaron 2018-ban hatodik alkalommal tartja meg négynapos szabadságfesztiválját az ópusztaszeri Akhal Teke-ménesbirtokon, Szegedtől húsz kilométernyire. A fesztivál az Anna and the Barbies zenekar szervezése, amely egy alig százfős rajongói tábor- ból nőtte ki magát többnapos összművészeti fesztivállá. A több mint húszezer négyzetméternyi természetvédelmi terület ad otthont a fesztiválnak, ezen foglal helyet a nagyszínpad és tucatnál is több programhelyszín, a jurtaszállások, a kem- ping, egy kisebb tó is, na meg árnyékos fás, bokros, erdős részek. A helyszínen a fesztiválozók mellett továbbra is zavartalanul megfér a csodálatos ménes is, amely megadja a hely igazi ember, és természetközeli hangulatát. A fesztivál sajátos- sága a helyszín egyediségén kívül az Anna and the Barbies különleges vendégszeretete. A zenészek, művészek, barátok itt mind ismerik egymást, és teljes lazaságban szórakoznak napokig egymással és a közönséggel.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.