Az olvasó véleménye

Csíki Hírlap - - PULZUS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Akik a csíkszeredai Zöld Péter utca végénél gyalogosként át akarnak kelni a négysávos Brassói úton – ahol évekkel ezelőtt halálos baleset is történt, s ahol jelenleg sem villog a táblára szerelt sárga színű égő – megtapasztalhatják, hogy a délelőtti és a délutáni csúcsforgalom közepette ez nem egy biztonságos dolog. A minden irányból közlekedő, sietős, olykor száguldozó autóvezetők nem nagyon vannak tekintettel arra, hogy ott gyalogátjáró, és netán várokozó gyalogos is van. De mit ad az Isten, ha egy rendőrautó tűnik fel, vagy éppenséggel ott áll a közelben, akkor már türelmesebbek és előzékenyebbek az autóvezetők, és szinte azonnal engednek az átkelni akaró gyalogosoknak. Bizony, ez rendőrkocsi nélkül is természetes kéne legyen. Nemde?

Veress Dávid

Üdvözlet annak a kedves, nevét nem vállaló ismeretlennek, aki a szentkirályi vízzel kapcsolatban kifejezte véleményét. Itt nem arról van szó, hogy Büdösfürdőn miket kellene fejleszteni, megvalósítani, ez kimondottan a falu ügye, amit meg kellene vitatni. Egyébként nekem is van házam a Büdösben, ott is sok mindent kellene fejleszteni, de most nem erről van szó, Tisztelettel

Szentkirályi László

KÖNCZEY ELEMÉR: EVOLÚCIÓ

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.