Új vezetőség a gyergyói hokicsapatnál

Csíki Hírlap - - SPORT - GERGELY IMRE

Az orosz Alexander Trofimov a Gyergyói Hoki Klub jégkorong együttesének új vezetőedzője. A 41 éves szakember 2016ban, 20 év profi játékoskarrier után kezdett edzőként dolgozni. 2014–2016-ben a kazah Almaty vezetőedzője volt, majd az orosz VHL-ben szereplő Buran Voronyezs másodedzőjeként dolgozott. Munkáját Vitalij Donika másodedző fogja segíteni, a szakmai stábot pedig Gál Csaba, a gyergyói jégkorong egyik legnevesebb egykori játékosa egészíti ki. Vaclav Novak az együttes sportigazgatója, az ő tárgyalásai révén alakult ki a jelenlegi 19 fős, hazai játékosokból álló keret, de hat légiós mezőnyjátékossal és egy kapussal is szerződést kötöttek – hangzott el a klub sajtótájékoztatóján. Az új neveket csak augusztusban ismertetik.

A Gyergyói Hoki Klub új elnöke Balázs Attila, a vezetőségi ta- gok pedig: László Zoltán, Huszár Imre, Fülöp Károly, Illyés Sándor, Kosztin Ádám, Csibi István, Balázs László, Laczkó Levente, Lőrincz András és Laczkó Géza. Tiszteletbeli elnök Barti Tihamér.

Elhangzott, hogy a belépőjegyek az új idényben a gyermekek, a nők és a nyugdíjasok számára 10 lejbe, a férfiaknak pedig 15 lejbe kerülnek.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.