Az olvasó véleménye

Csíki Hírlap - - PULZUS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Szőke alpolgármester úr figyelmébe! A bámuló polgárok véleménye szerint a Brassói-Villanytelep úti körforgalom feljavítói rövid idő alatt rendes munkát végeztek! Azt mondják, hogy ha volna utász szakemberünk, akkor a Brassói útról a letérést is orvosolták volna a létező két zöldzóna csökkentésével, mert a hosszú járműveknek a közlekedés nagyon nehéz.

Bosszankodó-bámészkodók véleménye

Nagyon szépen megkérjük a főtanfelügyelő urat, a főtanfelügyelő- helyettest, a román szakos tanfelügyelőnőt, nézzék meg az érettségi eredményeket, más tantárgyból nyolcason és kilencesen felül vannak a jegyek és a román jegy hármas. Miniszteri engedélylyel kérjék haza a dolgozatokat Hargita megyébe, és javíttassák újra, mert a Hargita megyei gyermekeket a román anyanyelvű tanárok elvágták Marosvásárhelyen.

Tisztelettel, a szülők

Miért kellett a cukorbetegek fogadására szolgáló rendelőt felvinni a kórház belgyógyászati rendelőjébe, ahol se hely, se egy szék nincs, egy szűk lyuk az egész. Kinek „köszönjük” ezt? Ezért dolgoztunk harminc évet, hogy ezt kapjuk?

Egy nagyon elkeseredett cukorbeteg

KÖNCZEY ELEMÉR: KATAKLIZMA

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.