Szereplőválogatást tartanak diákoknak az Apáczaiban

Erdélyi Napló - - BEHARANGOZÓ -

Bár csak nemrég mutatta be a kolozsvári Apáczai Csere János Elméleti Líceum vegyeskara nagyszabású és egyértelmű közönségsikernek örvendő musicaljét, a Mozart!-ot, az alkotók máris meghirdették a következő bemutatóra szóló szereplőválogatást. Az apáczaisok a jövő évadban a modern magyar musicaljátszás talán legismertebb darabját, a Rómeó és Júliát tervezik bemutatni.

A korábbi évhez képest, idén is lehetősége lesz bárkinek részt venni a következő előadás létrehozásában: más iskolák diákjait, valamint frissen végzetteket és egyetemistákat is várnak az első két szereplőválogatásra, amely során szólistákat keresnek Rómeó, Júlia, Capuletné, Capulet, Benvolio, Mercutio, Tybalt, Páris, a Dajka, Montague-né, Lőrinc barát és Escalus, Verona hercegének szerepére. Ez alkalommal szeptember 25-én és 26-án 16 órától várják a szólista szerepekre jelentkezőket az Apáczai Csere János Elméleti Líceum (Kolozsvár, str. I. C. Brătianu/Király utca 26. szám) A07-es termébe. A későbbiekben külön tartanak meghallgatás a tánc- és énekkarba jelentkezőknek is. A meghallgatásra előzetes jelentkezés szükséges az apaczaimusical@gmail.com címen – legkésőbb szeptember 24-én 23 óra 59 percig!

Ugyanezen az e-mail címen igényelhető a felkészüléshez szükséges szövegkönyv és zenei alap. A meghirdetett szerepek megszerzéséhez előre meghatározott feladatokat kell teljesíteni a castingon, melyek megtalálhatók a kezdeményezés weboldalán, a www.apaczaimusical. wordpress.com címen a Hírek menüpont alatt vagy az alábbi linken: https://apaczaimusical.wordpress. com/2018/08/29/casting-romeo-es-julia-musicalszereplovalogatas.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.