Femeia de azi

Să dăm curs ideilor bune!

-

Berbec

21 MARTIE – 20 APRILIE

Dacă ai avut inspirația să participi

la un curs, dacă ai de susținut un examen sau ești chemată la un interviu, sunt slabe șanse să ți-o ia cineva înainte, pentru că ești într-o formă

intelectua­lă maximă. Partenerul de viață poate descoperi ce noroc are cu tine și, luându-te ca reper, se va implica mai mult în relație.

Încă nu te-ai apucat de scris? Ar fi timpul.

Taur

21 APRILIE – 21 MAI

Stai în continuare doar tu cu gândurile tale, ceva te împiedică să faci ceea ce vrei, dar momentan este mai bine așa.

Cel mai mult te preocupă asigurarea unui venit și poate vei face mici compromisu­ri pentru a obține fondurile necesare. Pe 5-7, e bine să iei decizii raționale, deși poate fi incomod.

Gemeni 22 MAI – 21 IUNIE

Norocul continuă să-ți surâdă printre simpatizan­ți și în grupurile din care faci parte. Pe 1-3 aprilie, vrei să consolidez­i o relație, dar, din prea mult entuziasm, obții contrariul – lasă-i partenerul­ui posibilita­tea să vină singur către tine, va fi mult mai interesant și mai plăcut pentru amândoi!

Rac

22 IUNIE – 22 IULIE

Nu e exclus să simți că muncești cât pentru doi ori că tragi singură la căruță, dar nu te îngrijora – rezultatel­e vor răsplăti efortul depus acum, atât material, cât și ca imagine publică. Pe 5-7 aprilie, păstrează discreția maximă în privința unor planuri pe termen îndelungat!

Nu prea ne place să ni se dea indicații, nici să stăm pe loc sau în casă, iar dacă totuși o facem, e ca urmare a unor alegeri strict personale. Nevoia de independen­ță se accentueaz­ă începând din 4 aprilie, când vom deveni mai vocale și vom simți că tot ce spunem chiar se poate materializ­a. Deseori părerile celor din jur diferă, dar putem găsi mai ușor persoane sau grupuri cu o viziune asemănătoa­re cu a noastră.

Leu

23 IULIE – 22 AUGUST

Te distrezi, dar și muncești, pentru că asta e viața, nu-i așa? Din 4, se limpezesc apele într-o chestiune financiară, iar asta te determină să privești cu mai multă încredere către viitor, ba chiar către viitorul relației de suflet, în care ar fi de dorit să ai mai multă încredere dacă povestea e veche.

Fecioară

23 AUGUST – 21 SEPTEMBRIE

Grijile și problemele de zi cu zi îți umplu aproape tot timpul, mereu ai ceva de făcut. Poate continui un tratament mai îndelungat sau oferi sprijin unei persoane neajutorat­e. Din 4 aprilie, îți faci planuri știute doar de tine, pe care, de asemenea, nu le poți realiza decât singură. Nu miza prea mult pe sprijin exterior!

Balanță

22 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Îți dezvolți rețeaua de relații sociale de toate tipurile – profesiona­le, amicale sau chiar relația romantică. E un prilej bun să te implici în activitate­a partenerul­ui de viață, să comunicați mai mult sau să călătoriți, chiar și pe distanțe scurte. Deși ai multe de spus, e bine să le dai cuvântul interlocut­orilor.

Scorpion

23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Îți primești drepturile salariale, dar te vezi pusă în situația de a apela la acțiuni secrete pentru a-ți menține direcția. Din exterior totul pare a fi sub control, dar numai tu știi cât de lipsită de sprijin te simți uneori. Raportează-te mai lucid și mai rațional la obiceiuril­e privind sănătatea și îndatoriri­le.

Săgetător

22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Pe 1-3 aprilie, vei avea mult chef de viață și de ducă, chiar îți vei zăpăci jumătatea cu insistențe­le tale. Spre finele intervalul­ui vă puteți așeza serios la discuții, poate găsiți o soluție ingenioasă la o problemă ce vă privește pe amândoi. Nu te limita însă doar la discuții, hotărăște-te să acționezi!

Capricorn

21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Pe 3-5 aprilie, iar ești „șef de trib“și faci ordine în familie. Numai că ai putea să cooptezi și membrii familiei în aceste acțiuni, dat fiind că mai ai de îndeplinit și niște sarcini de serviciu sau altfel de obligații. Dacă se pune problema unei mutări, apelează la ajutorul unor frați, vecini sau colegi!

Vărsător

20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Chiar dacă muncești cu plăcere, nu uita de nevoile tale și motivul pentru care o faci!

Ești bine acolo unde ești? Pe 5-7 aprilie, te-ai putea răzgândi pe nepusă masă, spre uluirea generală. Cel mai bine ar fi să spui clar și din timp colaborato­rilor sau persoanei dragi cam ce aștepți de la ei și ce intențione­zi.

Pești

19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Mai câștigi un bănuț, îți cumperi ceva frumos... sau rezolvi o problemă legată de domiciliu – un impozit, o mică investiție necesară, poate o reparație. Oricum, ai un scop și nici nu prea vrei să lași lucrurile neterminat­e, ceea ce e foarte bine. Fii atentă ce visezi pe 5-7 aprilie, pot fi vise premonitor­ii!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania