Femeia

Păr lung în numai câteva ore

-

De sărbători poți să-ți creezi un look nou, spectaculo­s în doar câteva ore. Părul scurt poate crește ca-n povești… cu extensii.

Vedetele au dat startul acestei tendințe, iar după ani și ani, extensiile au devenit accesibile pentru mai toată lumea și le găsești aproape în orice salon care se respectă, chiar și în cele de cartier. Meșele de păr, fie ele din păr natural sau în amestec cu sintetic, indiferent de sistemul de prindere, au toate avantaje și dezavantaj­e. L-am rugat pe

să ne ghideze printre aceste oferte pentru a face cele mai bune alegeri când vrem să rivalizăm cu Rapunzel.

Extensii cu clips

Acestea sunt cele mai prietenoas­e, se pot prinde foarte ușor, se dau jos la fel, prin urmare nu necesită o cheltuială în plus după ce le-ai achizițion­at și le folosești doar la ocazii. „Sunt câte 8-12 bucăți de mărimi diferite. Din punctul meu de vedere, sunt cele mai bune alegeri pentru că nu degradează părul și le folosești doar când ai nevoie, iar părul poate fi îngrijit ca de obicei. Se tapează părul puțin la rădăcină și se prind. Ți le poți pune și singură, nu este ceva dificil, poate la început trebuie să te străduieșt­i puțin“, spune Bogdan. Trebuie montate de la ceafă spre creștet.

sunt cele mai ieftine și cel mai ușor de folosit, chiar și acasă.

nu sunt permanente și trebuie să le dai jos înainte de culcare.

 ??  ?? Nu ai răbdare să-ți crească părul? Apelează la extensii!
Nu ai răbdare să-ți crească părul? Apelează la extensii!
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania