Femeia

Familie, tradiție, patrimoniu

-

Când majoritate­a tinerilor fac orice ca să trăiască și să muncească în marile orașe, acolo unde e agitația mai mare, dar și oportunită­țile sunt mai multe, există tineri care se întorc la origini, care-și caută rădăcinile proprii și pe ale neamului lor. Mai mult de-atât, descoperă frumusețea vieții în mijlocul naturii și al istoriei, contribuin­d la reînvierea și păstrarea patrimoniu­lui național.

O nouă viață

Totul a început ca o poveste… au primit în dar de la mama Lillei un album, „Ținutul Conacelor“. Printre castelele și conacele din zonă, ce însumează peste 100 în județul Covasna, au descoperit Castelul Daniel. Întâmplare­a a făcut ca tot atunci să dea pe internet de anunțul lui de vânzare. „Tot eram în vacanță la Sf. Gheorghe, la părinți, și am mers într-o excursie să vizităm zona respectivă. Am văzut castelul și ne-a plăcut. Acela a fost momentul în care am început să visăm. A durat încă un an până s-a finalizat procesul de cumpărare.“

Amândoi lucrau de ceva vreme în București, Lilla era consultant în marketing într-o multinațio­nală și soțul lucra în IT, vânzări și business developmen­t. Aveau în plan să se întoarcă acasă, iar găsirea castelului i-a făcut să ia această decizie mai repede. „Pe vremea aceea, nu aveam copii, acum avem trei fete, de opt, cinci și trei ani.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania