Femeia

Interpreta­rea testului

-

22-27 puncte.

Cea mai satisfăcăt­oare poziție pentru tine este cea în care tu ești deasupra. Înseamnă că-ți place să deții controlul, să dictezi ritmul, dar și că ai uter retrovers. Mare atenție însă! Există destui bărbați cărora poziția asta nu le prea convine, mai ales dacă, în loc să stai dreaptă, să vadă omul tot, te apleci spre el. Ca să fie satisfăcăt­or pentru amândoi, ar fi bine s-o combini cu poziția leneșului (aceeași, doar că te întorci cu spatele la el, ceea ce va fi foarte bine din punctul lui de vedere).

15-21 puncte.

Nu la propriu, ci la figurat. Pozițiile care-ți aduc orgasmul sunt cele care vă satisfac pe amândoi deopotrivă, precum poziția lingură (amândoi pe-o parte, ea cu spatele la el), misionarul condimenta­t (ea cu genunchii strânși, el în genunchi), poziția curtezanei (e poziția leneșului cu ea întinsă pe spate). Se vede că vă completați nu numai în pat, ci și în dragostea de toate zilele.

9-14 puncte.

Îți place să fii dominată, atunci te simți cel mai împlinită sexual. Stai, nu te gândi la chestii dubioase. Este vorba despre poziția misionarul­ui, în care el face cam tot, tu te lași mângâiată până la plăcerea maximă. E drept, s-ar putea să-ți placă la fel de mult, până la orgasm adică, și celebrul doggy-style.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania