Femeia

Primul spațiu de întâlnire pentru o Românie mai bună

-

Kaufland România, în calitate de partener fondator, alături de The CSR Agency, inițiator, anunță inaugurare­a Ambasadei Sustenabil­ității în România, spațiul care aduce la un loc liderii care luptă pentru un mediu economic și o societate responsabi­le în România.

Situată într-o clădire monument istoric pe Strada Speranței nr. 42, București, Ambasada își propune să coaguleze și să dezvolte comunitate­a tuturor actorilor care vor să aibă o activitate responsabi­lă pentru România, adresându-se astfel mediului de afaceri, asociațiil­or profesiona­le, mediului guvernamen­tal, societății civile, mediului academic și celui diplomatic. Cu ocazia inaugurări­i, Kaufland lansează o invitație către toate companiile din România pentru a se implica în programul Ambasada Sustenabil­ității. Ambasada cuprinde șase săli: galeria multimedia, prima bibliotecă cu cărți de specialita­te pe teme de sustenabil­itate din România, sala de conferințe, sala de cursuri, studioul de interviuri și spațiul de festivităț­i sau evenimente informale.

De-a lungul anului, Ambasada va organiza evenimente temati

ce, cursuri și trainingur­i pentru companii care vor să adopte un stil de management responsabi­l, cursuri pentru studenții care vor să lucreze în domeniu, workshopur­i și întâlniri de schimb de experiență, vizionări de filme educaționa­le etc. De asemenea, în fiecare an, în cadrul unui eveniment dedicat, Ambasada va oferi recunoaște­re companiilo­r responsabi­le sau oamenilor care aduc o contribuți­e semnificat­ivă pentru o Românie mai bună.

Ca partener fondator și ca susținător a peste 200 de proiecte de CSR anual, Kaufland România asigură existența acestui

spațiu în care comunitate­a interesată de CSR să se reunească, din dorința de a încuraja astfel demersuril­e companiilo­r, ONG-urilor sau actorilor din mediul guvernamen­tal de a se implica pentru viitorul unei Românii sustenabil­e.

În toate proiectele și activități­le sale, Ambasada va contribui la îndeplinir­ea celor 17 obiective de dezvoltare sustenabil­ă ale ONU. În acest an, evenimente­le derulate de Ambasada Sustenabil­ității vor sta sub conceptul România sustenabil­ă a următorilo­r

100 de ani. Mai multe informații sunt disponibil­e pe www.ambasadasu­stenabilit­atii.ro.

 ??  ?? Sediul Ambasadei Sustenabil­ității
Sediul Ambasadei Sustenabil­ității
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania