Femeia

Lecția de stil

-

Conduce o firmă de PR, iar acum patru ani a lansat site-ul scoalaiubi­rii.ro, un loc al meditației, al stării de bine și al liniștii interioare. Practică yoga, e maestru reiki și desenează mandale în scop terapeutic. E optimistă, prietenoas­ă și dornică să ajute oamenii să se descopere și să trăiască în armonie chiar și în această lume agitată și stresantă. Frumusețea trăsăturil­or ei este dublată de cea interioară, însă și îngrijirea ocupă un loc important în programul ei, chiar și atunci când ar vrea ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore. DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE nu lipsește crema BB cu protecție solară. Este produsul pe care îl aplic zilnic în locul fondului de ten. Cu timpul, am început să mă machiez din ce în ce mai puțin și pot să vă spun că am ajus la performanț­a de fix cinci minute în fața oglinzii dimineața. Dacă ochii îi accentuez doar cu mascara, îmi permit ca buzele să iasă în evidență și mă bucur zilnic de invenția rujurilor lichide mate. O culoare intensă poate lumina și evidenția întregul chip, mai ales dacă este dublată de un zâmbet sincer.

AM ÎNVĂȚAT CĂ protecția solară este cel mai bun prieten antiîmbătr­ânire. Iubesc soarele, dar sunt ani buni de când stau doar sub umbrelă în vacanță. Folosesc de două ori mai multe produse cosmetice de îngrijire în aceste perioade, în special cele de hidratare intensă, pe bază de uleiuri și ingredient­e naturale.

CÂND VREAU SĂ MĂ RELAXEZ, fac yoga sau merg la o ședință de masaj, două din activități­le care îmi risipesc toate gândurile și grijile. Cred că relaxarea completă apare în momentul în care suntem atât de concentraț­i pe o acțiune, încât mintea se oprește din a mai gândi. Pare greu de crezut, dar este ca un antrenamen­t: după un timp, poți deține controlul și asupra gândurilor. Și, da, chiar și masajul și yoga pot deveni un fel de antrenamen­t pentru mușchi, dacă sunt practicate suficient de mult.

 ??  ??
 ??  ?? Cremă BB 5 în 1, cu proretinol și extract de ginseng, Bottega Verde
Cremă BB 5 în 1, cu proretinol și extract de ginseng, Bottega Verde
 ??  ?? Mascara Better Than Sex, Too Faced
Mascara Better Than Sex, Too Faced
 ??  ?? Ruj lichid mat Anastasia
Ruj lichid mat Anastasia

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania