Femeia

Fusta din denim se reinventea­ză în fiecare sezon, fie prin adăugarea de accesorii, culori sau texturi diferite, fie prin combinarea ei cu alte piese vestimenta­re.

Acest articol vestimenta­r se reinventea­ză în fiecare sezon, fie prin adăugarea de accesorii, culori sau texturi diferite, fie prin combinarea lui cu alte piese vestimenta­re.

-

Croială clasică

Iată un model pe care îl poți purta oriunde și asorta în stilul tău, fără teamă că vei greși combinația. Potrivită atât la birou, cât și în timpul liber, această fustă este o piesă vestimenta­ră pe care trebuie să o ai.

Model deconstrui­t

Pentru cele dintre voi care sunt mereu la curent cu cele mai îndrăznețe tendințe, iată un model deconstrui­t de fustă din denim, realizat dintr-o pereche de jeanși. Asorteaz-o cu o cămașă sau un tricou, iar ținuta va fi una desprinsă din tendințele designeril­or renumiți.

Denim prespălat

Culoarea acestui denim ne amintește de anii ’80. Aducem un omagiu anilor trecuți, fără a avea un aer demodat.

Accente de paiete

Iată cum o fustă din denim poate fi o opțiune pentru o seară în oraș. Paietele și cristalele aplicate, dar și culoarea, și croiala inegală fac din această piesă vestimenta­ră o opțiune fără restricții.

Detalii feminine

Pentru cele dintre voi care preferă volanele și siluetele anilor ’60, acest model de fustă este perfect. Fie că alegi o lungime mai scurtă pentru timpul liber, fie că preferi lungimea medie pentru birou, nu poți da greș cu această piesă.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania