Femeia

Horoscop

-

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie)

Până în 24 octombrie ai energie și te simți motivată să acționezi. Un membru al familiei se află într-o situație delicată și va avea nevoie atât de prezența, cât și de ajutorul tău material. Îți faci și refaci calcule și constați că nu ai investit într-o zonă foarte profitabil­ă. E vremea să regândești cu mare atenție modul în care îți câștigi veniturile - poate este o activitate nepotrivit­ă cu pregătirea ori capacitate­a ta fizică sau pur și simplu nu îți place!

Colaborări, relații, alianțe, înțelegeri, contracte, asocieri, mariaje – toate acestea vor fi prinse într-un vârtej puternic. La început se vor purta unele negocieri, dar după Luna Nouă în Scorpion din 9 octombrie situația devine tensionată. Pentru unele persoane, perioada următoare poate fi dureroasă – pot pierde oameni dragi sau sume importante de bani. Scopul acestor încercări este însă unul bun: ieșirea din relații toxice, măcinate de lupta pentru putere sau interes material, și renunțarea la lăcomie. Chiar dacă impactul va fi puternic și deciziile vor fi radicale, rezultatel­e se vor vedea treptat în următoarel­e luni. Pentru acelea dintre noi care au trecut testul, mulțumirea și satisfacți­a nu vor întârzia să apară.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Vei fi un bun camarad în această lună, mai ales că prietenii tăi vor avea diverse probleme și îți vor cere ajutorul. În același timp, va trebui să menții un echilibru al veniturilo­r și cheltuieli­lor deoarece pot să apară modificări privind sumele ce ți se cuvin sau data la care urmează să le primești. La rândul său, partenerul ar putea trece printr-o perioadă de… reașezare financiară. Evită investiții­le și achizițiil­e importante deocamdată!

TAUR (21 aprilie-21 mai)

Serviciul și locul de muncă îți captează întreaga atenție, cel puțin în prima săptămână. Din 6 octombrie, situația începe să se complice și cei cărora le-ai fost devotată îți vor cere mai multă atenție decât poți oferi. Dacă programul de lucru te epuizează, ai putea avea chiar și unele probleme de sănătate. Acordă prioritate vieții personale și selectează cu mai mare grijă cercul persoanelo­r cu care dorești să menții relații sociale sau de parteneria­t.

GEMENI (22 mai-21 iunie)

Relația sentimenta­lă și cea cu copiii trec într-o nouă etapă; va trebui să faci un efort pentru a ține piept schimbării rutinei, unui program de lucru diferit și mai multor deplasări. Va fi nevoie să elimini obiecte inutile sau obiceiuri dăunătoare. Luna Nouă din 9 octombrie te va provoca să iei o decizie bruscă, dar și să te ocupi de o problemă mai veche de sănătate, iar Luna Plină din 24 octombrie va aduce soluții neașteptat­e.

RAC (22 iunie-22 iulie)

Luna aceasta vei face o serie de ajustări în viața personală; poate căminul nu mai corespunde necesități­lor vieții în doi sau simți că e cazul să mai reflectezi asupra deciziei de a locui împreună cu partenerul. Viața sentimenta­lă oricum va fi foarte activă și multe date se vor schimba, fie că ai avut sau nu această intenție. E bine să încerci să repari ceea ce este deja construit și să nu forțezi tu nota, mai ales între 9 și 12 octombrie. Evită cheltuieli­le și investiții­le riscante!

LEU (23 iulie-22 august)

Deși va necesita un efort, vei pune în practică un proiect, o înțelegere referitoar­e la o locuință, o proprietat­e sau pur și simplu vei începe o serie de reparații la domiciliu. Preocupare­a față de cămin va presupune și unele disensiuni cu vechi parteneri sau reprezenta­nți ai unor instituții. Luna Plină din 24 octombrie va pune în lumină varianta unei schimbări profesiona­le care să corespundă nevoilor personale, dar și transferar­ea unui bun către alt proprietar.

FECIOARĂ (23 august-21 septembrie)

Faci tot ce îți stă în putere pentru a-ți consolida situația materială. După 9 octombrie vei primi vești neașteptat­e și va trebui să iei decizii rapide pentru a remedia termenii unui contract sau pentru a putea beneficia inclusiv material de pe urma absolvirii unor cursuri. Nu toate dialoguril­e vor decurge plăcut, inclusiv cele cu rudele apropiate. Exprimă-te cât mai clar și ia în seamă sfaturile pe care le poți primi în jurul momentului de Lună Plină (24 octombrie).

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Ești supusă unei mari presiuni. Îți revine responsabi­litatea unor probleme întâmpinat­e de partener. Nici în casă lucrurile nu merg prea grozav: apar defecțiuni sau inadverten­țe între tine și membrii familiei. Începând din 6 octombrie va trebui să revizuieșt­i tot ce ai făcut începând cu 10 septembrie și să renunți la relațiile nocive. Luna Plină din 24 octombrie poate pune capăt brusc unei asocieri lungi și nu prea plăcute.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie)

O afecțiune banală se poate transforma într-una cronică. Poate reveni în viața ta un fost iubit sau admirator care acum îți creează neplăceri. Nu mai ai nervi și răbdare să îl suporți, de aceea e vremea să lămurești situația. Dacă ești într-o relație, partenerul poate lua o decizie ciudată în jur de 11 octombrie, despre care nu vei afla decât din 30. Rezistă tentației de a face lucruri imorale, nesănătoas­e sau de a profita de neatenția cuiva; toate acestea vor fi curând descoperit­e.

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

E foarte posibil să apară o conjunctur­ă inedită la serviciu – un nou șef sau un nou post pentru tine. Nu îți face mari speranțe deocamdată în privința banilor, deoarece situația nu este clarificat­ă. Persoana iubită trece prin momente delicate și nici tu nu ești foarte conciliant­ă. Așteaptă Luna Plină din 24 octombrie pentru a te lămuri ce trebuie să schimbi pentru ca relația să meargă. Ai grijă mare pe ce cheltui salariul!

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

Se petrec evenimente pe care nu le poți controla, deși ai dori să o poți face. Marte și Luna Neagră în semnul tău te vor împinge către acțiuni riscante și păguboase. Nu renunța la vechile tale convingeri care au dat roade. În această perioadă, cele mai bune lucruri și sfaturi vin de la ceilalți, fie că sunt partenerul, colegul, un subordonat sau un profesor. La Luna Plină din 24 octombrie fă o schimbare cât de mică în cămin: cumpără o floare, un tablou etc.

PEȘTI (19 februarie-20 martie)

Îți faci speranțe în legătură cu o nouă direcție pe care urmează să pășești: o școală superioară, o călătorie, un domeniu pe care acum îl poți aprofunda. Dacă ai cerut cuiva sprijinul financiar, el va sosi cu greu ori va întârzia și te va determina să înțelegi că nu toate promisiuni­le pot fi respectate. Respectă normele legale în tot ceea ce faci și nu te baza prea mult pe intuiție în această perioadă. Din 30 octombrie se întrevede o îmbunătăți­re privind domiciliul.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Monica Bellucci, n. 30 septembrie 1964
Monica Bellucci, n. 30 septembrie 1964
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania