Femeia

Dana ne recomandă trei destinații de vacanță

-

Stockholm

O destinație perfectă pentru un city break. Este un oraș superb care se întinde pe un arhipelag de insule, fiind de aceea numit și „Veneția Nordului“. Pentru iubitorii de natură, mâncare bună și muzica trupei Abba, orașul oferă toate atracțiile turistice și, în plus, amabilitat­ea ieșită din comun a localnicil­or.

Sankt Petersburg

Se află la o aruncătură de băț de Stockholm și impresione­ază prin arhitectur­a barocă, prin palatele țarilor, legendele și istoria dramatică a Rusiei. Parcă simți că plutești înapoi în timp pe apele Nevei traversate de zeci de poduri ridicate încă din sec al XVII-lea. Recomand o croazieră în perioada Noptilor Albe (luna iunie), cu opriri în capitalele țărilor nordice, străbate fiordurile, apoi poposește 2 zile în Sankt Petersburg, giuvaierul Rusiei.

Dubai

Un oraș futurist construit în deșert, oferă megaatracț­ii pentru toate gusturile, de la mic la mare. Nu te poți plictisi într-un loc care se laudă cu clădiri, parcuri de distracție, malluri, restaurant­e, moschei și bazaruri care de care mai mari, mai atrăgătoar­e prin design și tehnologie avansată. Recomand Dubai ca o destinație accesibilă. Am testat locul într-un city break cu doar 4.000 dirhami!

 ??  ?? Țările nordice sunt pline de minunății
Țările nordice sunt pline de minunății
 ??  ?? Dubai, opulent și nu chiar atât de scump
Dubai, opulent și nu chiar atât de scump
 ??  ?? Rusia, un ținut fascinant
Rusia, un ținut fascinant

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania