Femeia

Ten fără cusur

-

În plină toamnă, creează-ți un ten impecabil cu cele mai bune formule de fond de ten, în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești.

Fondul de ten nu mai este azi doar cel care acoperă pielea ca o mască. Formulele acestor produse conțin tehnologii de ultimă oră, care îmbracă pielea ca un voal delicat, lăsând în urmă un aspect natural, chiar dacă oferă o acoperire perfectă. Tenul poate fi întinerit, liniile fine − estompate, semnele de oboseală − șterse doar alegând culoarea potrivită și formula specială nevoilor tenului. Folosește câteva picături în fiecare zi și bucură-te de o toamnă ca-n povești.

Ai nevoie de o culoare perfectă

Alege Accord Parfait de la L’Oreal, 69 lei O cantitate foarte mică din această formulă cu acoperire medie spre mare ascunde complet petele, cicatricil­e și rozaceea. Ai la dispoziție 10 nuanțe în acord cu fiecare ton și subton ale pielii. Conține uleiuri și vitamine care dau tonus tenului și un aspect catifelat. Rezistă 24 de ore fără a fi nevoie de retuș.

Ai nevoie de o strălucire sănătoasă

Alege Bourjois Healthy Mix antiobosea­lă, 69,70 lei Are o formulă îmbogățită cu vitamine speciale sănătății pielii: B5, C și E, pentru a obține o piele care străluceșt­e de sănătate. În plus, acest efect sănătos al tenului se menține 16 ore.

Ai nevoie de hidratare

Alege Studio Skin de la smashbox, 205 lei Această formulă este un pahar cu apă pentru piele. Un complex hidratant face pielea incredibil de catifelată și cu un aspect mai plin. Vei avea parte de 15 ore de prospețime.

Ai nevoie de o acoperire bună

Alege Superstay 24H de la Maybelline, 45,99 lei, sau Full Coverage de la Melkior, 89,90 lei Sunt două formule cu acoperire ridicată și rezistență îndelungat­ă. Tenul tău va arăta perfect întreaga zi, din orice unghi vei fi privită. Pigmenții HD și tehnologii­le de ultimă oră vor aduce perfecțiun­e tenului tău, chiar și în fotografii.

Ai nevoie să controlezi luciul

Alege Insta Mousse Matte de la Miss Sporty, 15 lei, sau #Insta Perfect Strong Matt de la essence, 23,49 lei Dacă ai tenul gras, te vei îndrăgosti de aceste texturi matifiante. Ușoare ca aerul, vor lăsa pielea fină, luminoasă și fără luciu, pentru că ajută la diminuarea producției de sebum și micșorează porii.

Ai nevoie de un tratament antiîmbătr­ânire

Alege Lift Me Up 3 în 1 de la Astor, 33 lei Cu o formulă plină de ingredient­e antiîmbătr­ânire ce sporesc producția de colagen, vitamine care tonifică, produsul uniformize­ază aspectul tenului, dă fermitate, umple liniile fine și acoperă perfect micile imperfecți­uni, luminează și hidratează perfect pielea.

Ai nevoie de prospețime

Alege Wake Me Up de la Rimmel, 43 lei, sau Fresh & Fit de la essence, 27,50 lei Dacă ai o zi lungă, iar seara trebuie să arăți ca proaspăt trezită din somn, cu chipul odihnit și luminos, acestea sunt formulele de care ai nevoie. Conțin vitamina C și perle pentru strălucire care ascund ușor semnele de oboseală, inclusiv cearcănele. Mențin aspectul de prospețime mai mult de 16 ore.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania