Femeia

Horoscop

noiembrie

-

Noiembrie va fi o lună cu multe evenimente determinat­e astral. Venus, în mișcare retrogradă în Balanță, va continua negocieril­e în iubire și asocieri, va consolida cuplurile dornice să-și continue drumul împreună, dar va risipi relațiile menținute de fațadă. Din 9 noiembrie, Jupiter ajunge în zodia sa de domiciliu, Săgetătoru­l, fiind susținut din 22 de prezența Soarelui, și ne face să regăsim dorința de a ne bucura de viață; vom fi mai norocoase, expansive și independen­te, dar, în același timp, vom căuta și promova adevărul și dreptatea.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

O parte din asociați sau chiar partenerul de viață te determină să părăsești o anumită poziție sau chiar un loc. Luna Nouă din 7 noiembrie va reprezenta pentru tine un alt început în toate privințele. Este momentul în care vei primi răsplata pentru tot ce ai făcut în ultimul an, iar rezultatel­e concrete le vei vedea la Luna Plină din 23 noiembrie, moment începând de la care se pot regla inclusiv niște datorii financiare, unele având temei legal.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

În prima săptămână, nu prea ții cont de dorințele partenerul­ui, deși are o serie de nemulțumir­i pe care e necesar să le discutați. Imaginea ta în societate poate fi afectată de zvonuri sau de atitudinea ta intransige­ntă. La Luna Nouă din 7 noiembrie e bine să iei decizia de a face economii, din 16 vei fi intuitivă și aplecată către introspecț­ie, iar la Luna Plină din 23 noiembrie vei găsi soluția de a pune capăt dialoguril­or și drumurilor inutile.

TAUR (21 aprilie-21 mai)

Ești nemulțumit­ă la locul de muncă și nar fi rău să abordezi subiectul cu superiorii, apelând la multă diplomație. Din 7 noiembrie, termenii unui contract se modifică, apar noi asociați sau chiar partenerul de viață face o schimbare ori vine cu o inițiativă. În jurul momentului de Lună Plină din 23, se vor vedea cel mai bine roadele muncii tale și vei privi situația foarte obiectiv. Acordă atenție sănătății și unui regim alimentar cât mai echilibrat!

GEMENI (22 mai-21 iunie)

Relațiile cu persoana iubită intră întro perioadă de negocieri; e momentul potrivit pentru ați exprima temerile, îndoielile, astfel încât partenerul să înțeleagă că ai nevoie să știi că te poți baza pe sprijinul lui. Luna Nouă din 7 noiembrie îți oferă posibilita­tea de a rezolva o problemă de sănătate sau de a trăi și lucra în condiții diferite. Începând din 17, norocul tău se va datora asocierilo­r în care intri și grijii cu care îți păstrezi câștiguril­e.

RAC (22 iunie-22 iulie)

Vrei să te asiguri că te poți baza pe anumite persoane, în așa fel încât reputația ta să nu sufere modificări. Din 7 noiembrie, are loc o schimbare importantă în relația sentimenta­lă, cu condiția să vă exprimați deopotrivă temerile, iar în preajma Lunii Pline din 23 veți găsi soluțiile. Jupiter îți aduce un alt loc de muncă, dar și o stare de sănătate mult îmbunătăți­tă, cel puțin pentru un an deacum încolo.

LEU (23 iulie-22 august)

Luna Nouă din 7 aduce un nou început în viața personală (un alt domiciliu sau o nouă proprietat­e, de exemplu), cu condiția să renegociez­i termenii unui parteneria­t. Din 9 noiembrie, upiter va însufleți puternic sectorul iubirii și al copiilor pentru un an deacum încolo. Începând din 17, pentru o lungă perioadă vei avea un puternic simț al datoriei față de familie, trecut, locurile natale. Vei fi mai sentimenta­lă, dar și vulnerabil­ă; începe prin ați proteja sănătatea!

FECIOARĂ (23 august-21 septembrie)

Vei analiza nivelul câștiguril­or de la începutul lunii septembrie până în prezent și este posibil să ajungi la concluzia că niște cursuri suplimenta­re tear avantaja pe viitor. Din 7 noiembrie, chiar este momentul potrivit pentru instruire, deși vei avea mai multe drumuri de făcut. În jurul datei de 23, vei descoperi utilitatea acestui demers, iar spre finalul lunii, îți poți face planuri pe termen lung pornind de la aceste premise. Este favorizată achiziția unei locuințe în următorul an.

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie)

Relația cu partenerul de viață sau colaborato­rii se află pe lista de priorități. Va trebui să renunți la confort pentru a lămuri care ție poziția, ce dorești și ce ești (sau nu) dispusă să faci pentru a vă regăsi fiecare echilibrul. Luna Nouă din 7 noiembrie poate aduce o modificare salarială, dar și un program de relaxare ceva mai redus. Pentru cel puțin un an deacum încolo, te va avantaja orice metodă de îmbogățire a nivelului de cunoștințe, iar cariera va fi în primplan.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie)

Fii cât mai deschisă dialogului cu persoana iubită sau copiii și rezistă tendinței de a respinge brutal solicitări­le lor. Luna Nouă din 7 noiembrie va trezi toate gândurile secrete și temerile, mai ales pe cele legate de libertatea de mișcare. Este bine să începi un proces de acceptare a emoțiilor și sentimente­lor și de detașare față de trecut. Intrarea lui Jupiter în semnul tău natal începând din 9 noiembrie îți va da multă încredere în tine.

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

Te poți gândi să îți schimbi profesia deoarece nu îți mai oferă siguranța necesară. Din 7 noiembrie vei face planuri de îmbunătăți­re a situației materiale, ținând seama de cheltuieli­le cam mari din ultima vreme. Vrei să aduci un suflu nou inclusiv cercului de prieteni. În următorul an și jumătate, te vei solidariza cu acțiunile partenerul­ui sau îți poți găsi perechea, dacă ești singură.Jupiter îți oferă protecție în activități­le secrete, dar și putere de recuperare după situații neplăcute.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

O persoană pe care te bazai se află la distanță și stă în puterea ta să reiei dialogul pentru a vă înțelege, având în vedere că în ultimele luni comunicare­a voastră a fost dificilă. Luna Nouă din 7 noiembrie îți aduce oportunită­ți în carieră, dar cu prețul unui efort fizic mare. Cercul de prieteni se extinde treptat și nui exclus să apară noi admiratori. Din 17 noiembrie vei avea mai mult de lucru. În același timp, va fi necesar săți păstrezi echilibrul emoțional și să ai grijă de sănătate.

PEȘTI (19 februarie-20 martie)

Vei purta un dialog interior cu tine însăți, pentru ați recăpăta încrederea în propriile valori, pe care ți se poate părea că le pierzi. E bine săți temperezi impulsul de a răsturna tot ce era important pentru tine și, printre altele, de a nu cheltui bani inutil. Luna Nouă îți oferă o altă perspectiv­ă asupra vieții, chiar și prin intermediu­l unor studii pe care le urmezi și al sfaturilor pe care le primești. Cariera va înflori în anul următor, iar viața sentimenta­lă va deveni treptat mai bogată.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Julia Roberts, n. 28 octombrie 1967
Julia Roberts, n. 28 octombrie 1967
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania