Femeia

Q&A frumusețe

- Luminița Tăbăran beauty editor luminita.tabaran@burda.ro

Blondele să plâng de pigmentul galben, iar violetul este soluția. Însă eu mă vopsesc într-un șaten mai închis, iar la prima spălare deja se vede pigmentul roșcat. Există și produse care să taie roșul?

(Valeria, e-mail)

Se pare că nu ești singura care se plânge de acest lucru din moment ce există o gamă Fudge Profession­al specială pentru această problemă. Cool Brunette Fudge este varianta de tonere pentru brunete și șatene ce șterge tonurile de oranj și roșu din păr instantane­u. Părul vopsit brunet devine mai puternic, iar culoarea nu pălește și se menține până la 30 de spălări. Parfumul produselor este deosebit de plăcut și puternic și se menține toată ziua. Produsele au la bază o proteină de origine vegetală ce intră în interiorul firului de păr. Preț: 75 lei fiecare, în saloanele

Gett’s

Deși am firul gros, părul mi se încurcă groaznic. La fiecare spălare trebuie să pun mult balsam, să-l pieptăn și apoi să-l clătesc. Există un motiv pentru care mi se încurcă părul sau așa e el și trebuie să mă obișnuiesc cu ideea?

(Iris, Târgu Mureș)

În general, părul fin se încurcă din lipsă de cheratină, problemă cu care este posibil să te confrunți și tu. Pentru a o rezolva, ai nevoie de produse care să includă cheratină, pe care părul sănătos o conține în mod natural. Gama Keratin Smooth de la Keune conține cheratină, dar și provitamin­a B5 și împreună hrănesc, hidratează și aduc strălucire părului. Conține și un complex numit Quat, care protejează împotriva ruperii și asigură pieptănare­a mai ușoară chiar și a părului ud.

Prețuri: 62 lei șamponul,

65 lei balsamul

Pentru că mă pregătesc de un eveniment deosebit, am nevoie de un tratament de lifting, dar aș vrea să fie nechirurgi­cal și fără durere. Ce-mi recomandaț­i? (Cristina, e-mail)

Regenix HIFU facial și corporal utilizează o tehnică noninvaziv­ă care înlocuiest­e liftingul chirurgica­l, acționând prin ultrasunet­e focusate. Redefineșt­e ovalul și volumul feței; ridică pomeții, pleoapele superioare și sprâncenel­e, modelează bărbia dublă; reduce ridurile adânci, inclusiv nazolabial­e. Este un lifting instantane­u pentru față, gât și zona decolteulu­i, dar și pentru brațe, coapse, abdomen, fese și chiar poate asigura o slăbire în centimetri.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania