Femeia

Lecția de stil

-

Eo tânără mămică, blogger, jurnalist și pasionată de modă încă din liceu. Anul acesta a participat a patra oară la Săptămâna Modei de la Milano. Ca de fiecare dată, a purtat doar ținute semnate de designeri români, pentru că își dorește să promoveze moda românească la Fashion Week. După încheierea marelui eveniment, se ține cont și de trendurile propuse de cele mai bine îmbrăcate persoane care vin la prezentări și așa Cristina a ajuns anul acesta în paginile revistei „Vogue” cu două dintre ținutele purtate, sub semnătura brandului Omra. DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE nu îmi lipsesc niciodată produsele de demachiere și o mască de față. Oricât aș fi de obosită, știu că este foarte important să nu renunț la demachiere­a tenului și mai ales a ochilor. Folosesc de obicei un demachiant special pentru ochi, waterproof, pentru că mascara este produsul meu must-have de make-up. Când am timp, îmi place să îmi prepar măști în casă sau măcar de două ori pe săptămână folosesc o mască pentru exfoliere.

Pun mare accent pe îngrijirea feței, deoarece îmi doresc să previn îmbătrânir­ea prematură a tenului. În plus, îndepărtar­ea impurități­lor adunate pe față în timpul zilei este un pas esențial pentru un ten curat și sănătos.

AM ÎNVĂȚAT CĂ accesoriil­e sunt foarte importante în vestimenta­ție. Până acum câțiva ani nu le acordam o importanță foarte mare, dar în timp am realizat că pot schimba total aspectul unei ținute. Chiar și cea mai simplă ținută poate fi scoasă din anonimat cu o pereche de pantofi colorați sau cu o geantă statement.

De asemenea, bijuteriil­e joacă un rol important în conturarea unei ținute de succes. În acest sezon sunt la modă colierele lungi, suprapuse, care se potrivesc de minune cu orice pulover călduros sau cu o helancă simplă.

Creativita­tea unei ținute constă în accesorii de efect, care trebuie alese cu grijă. Acest truc de stil m-a salvat deseori și s-a dovedit a fi câștigător.

ACCESORIIL­E MELE PREFERATE din acest sezon vor fi cu siguranță botinele. Se numără printre tendințele de referință din sezonul rece și se potrivesc la o mulțime de ținute, fie casual, fie elegante, și, în plus, alungesc silueta. Mi-am cumpărat recent o pereche de botine negre cu ținte pe care abia aștept să le port într-o mulțime de combinații. Cred că toamna aceasta mă va prinde îmbrăcată în jeanși, rochii midi și purtând botinele preferate.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania