Femeia

Carourile la putere

Cu un puternic accent britanic, carourile sunt în vogă în acest sezon. Alege orice piesă preferi, de la un trenci la o rochie sau o cămașă, poart-o cu articole uni în culori ce se regăsesc în carouri și ești gata de acțiune.

-

Accente western

De inspirație cowboy, cămășile în carouri sunt ideale pentru un weekend la munte sau o întâlnire relaxată între prieteni. Combină-le cu jeanși și o pereche de botine cu toc pentru un plus de feminitate.

Cămașă Levi’s, 449 lei Jeanși Levi’s, 349 lei Jachetă Levi’s, 449 lei Geantă DKNY, 1.229 lei Botine Il Passo, 599 lei

Ținută de zi

Pentru o zi plină de stil și eleganță, alege un palton în carouri alb cu negru pe care-l poți adăuga cu ușurință peste o pereche de pantaloni uni și un pulover cu aplicații subtile, cum ar fi perlele.

Pulover BSB, 329 lei Pantaloni BSB, 329 lei Palton BSB, 517 lei

Geantă Il Passo, 399 lei Pantofi Enzo Bertini, 389 lei

Cu prietenii în oraș

După o zi încărcată la birou, relaxează-te în oraș cu prietenii. O ținută formată dintr-o fustă statement în carouri, în combinație cu piese simple ce lasă modelul să iasă în evidență, este tocmai potrivită.

Cămașă Motivi, 199 lei Pulover Motivi, 259 lei Fustă Motivi, 359 lei Cizme Motivi, 359 lei

În mod normal, pentru vizionarea unui spectacol de teatru alegem ținute mai elegante. Dar, dacă te duci direct de la birou, un costum în carouri, purtat cu o maletă clasică și o pereche de balerini la care poți adăuga un colier de efect, constituie soluția ideală.

Maletă H&M, 229 lei

Sacou Reserved, 229,99 lei Pantaloni Reserved, 129,99 lei Colier Parfois, 59,90 lei

Balerini Il Passo, 299 lei

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania