Femeia

Machiaje de Hollywood

Pentru un Crăciun sofisticat sau pentru revelion, pregătește-ți ținutele, dar alege din vreme și machiajul care îți definește stilul. Pentru a fi în pas cu moda, iată care sunt cele mai apreciate machiaje în lumea vedetelor.

-

Luminozita­te pură

Alege un fond de ten cu acoperire bună și luminează-ți obrajii, puntea nasului și arcadele cu farduri iluminatoa­re. Pentru ochi, alege nuanțe de maro, care să definească pliul ochiului și coada acestuia. Dă un plus de strălucire buzelor cu un ruj metalizat.

Note dramatice

Maroul este una dintre culorile de top ale sezonului. Pentru un aspect dramatic, poți alege un machiaj smokey în nuanțe maronii, completat de un ruj maro foarte închis, ce aduce mult șarm. Este un machiaj ușor de realizat și seducător.

Look angelic

Ochii conturați cu un fard sidefat într-o nuanță cât mai delicată (alb, bej, roz sau gri) și genele lungi și curbate îți vor aduce acel look angelic amestecat cu senzualita­te. Asortează acestui machiaj delicat un ruj roșu și succesul va fi garantat.

Inocență versatilă

Cu ochii discret conturați, obrajii îmbujorați și buzele pline, cu volum adus de un luciu, într-o nuanță naturală, vei avea un machiaj diafan, perfect conturat și care-ți va aduce un look ingenuu la care poți asorta o gamă largă de stiluri vestimenta­re.

Prospețime în plină iarnă

Roz și verde, două culori primăvărat­ice care vor aduce prospețime chipului. Alege variantele sidefate, strălucito­are și vei adăuga machiajulu­i o notă festivă. Dacă rozul emană feminitate, verdele pune în valoare ochii de culoare deschisă. Asortează un ruj roz, neutru și natural în același timp.

Senzualita­te și stil

Luminează-ți pleoapele cu un fard cu particule sidefate și conturează colțurile externe ale ochilor cu negru. Vei crea astfel o privire plină de șarm. Rujul roșu va fi cel care aduce doza de feminitate. Este un machiaj plin de mister și senzualita­te, ușor de realizat, dar de mare efect.

 ??  ??
 ??  ?? Mascara pentru volum și alungire Big & Extreme, Avon, Mark. 19,99 lei Paleta Magnif’Eyes Rimmel, Spice, 59,99 lei Bourjois Ruj Velvet, 53,10 lei
Mascara pentru volum și alungire Big & Extreme, Avon, Mark. 19,99 lei Paleta Magnif’Eyes Rimmel, Spice, 59,99 lei Bourjois Ruj Velvet, 53,10 lei
 ??  ?? Ruj lichid metalizat, Melkior, 79,99 lei Douglas, Paletă 95 lei
Ruj lichid metalizat, Melkior, 79,99 lei Douglas, Paletă 95 lei
 ??  ?? Smashbox, Ruj 85 lei
Smashbox, Ruj 85 lei
 ??  ?? Set fard și creion, Douglas, 39 lei
Set fard și creion, Douglas, 39 lei
 ??  ?? Ruj Artistry, Amway, 92,78 lei
Ruj Artistry, Amway, 92,78 lei
 ??  ??
 ??  ?? Fard perlat, Melkior, 39,50 lei
Fard perlat, Melkior, 39,50 lei
 ??  ?? Paletă de farduri, Gerovital, 99,96 lei
Paletă de farduri, Gerovital, 99,96 lei
 ??  ?? Gerovital, Creion, 14,28 lei
Gerovital, Creion, 14,28 lei
 ??  ?? Eyeliner-fard Wonder’Swipe, Rimmel, 34, 50 lei
Eyeliner-fard Wonder’Swipe, Rimmel, 34, 50 lei
 ??  ?? essence, Ruj lichid, 12,99 lei
essence, Ruj lichid, 12,99 lei

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania