Femeia

Ritual de sărbătoare

Urmează o perioadă frumoasă, cu multe petreceri. Ai nevoie de cei mai buni aliați pentru a face impresia cea mai bună.

-

Produsele cosmetice fac de cele mai multe ori o treabă excelentă, însă, condimenta­te cu cele mai bune trucuri, devin arme imbatabile pentru frumusețe. Iar cum orice femeie știe cel puțin un truc, noi, din redacția revistei FEMEIA., ne-am gândit să ți le împărtășim pe ale noastre. Nu, nu te vor transforma peste noapte în zână, dar te pot ajuta să devii una dintre cele mai bune variante ale tale și totodată să rămâi autentică, fără prea multe artificii.

Cătălina Oprea,

redactor-șef FEMEIA.

Sunt adepta unui machiaj cât mai natural, fie că e vorba de cel de zi, fie că e vorba de cel pentru un eveniment. În general, machiajul meu se reduce la fond de ten, tuș de ochi, mascara și ruj, culoarea acestuia fiind mai intensă pentru o petrecere. La ce țin însă foarte mult este curățenia tenului. În fiecare seară și dimineață, mă demachiez cu rigurozita­te cu apă micelară Farmec (da, apreciez foarte mult produsele românești), iar dimineața, o cremă hidratantă și cremă pentru conturul ochilor. Cred că orice machiaj, oricât de sofisticat, stă cel mai bine pe un ten curat și îngrijit. Am încercat diverse măști de curățare a tenului, însă mereu revin la banalul mălai. Se freacă ușor tenul cu puțin mălai, o dată pe săptămână, timp de 2-3 minute, apoi pielea rămâne netedă și catifelată.

Luminița Tăbăran,

beauty editor FEMEIA.

Măștile aplicate înainte de culcare sunt niște tratamente rapide și șterg urmele de oboseală indiferent de solicitări­le zilei. Am testat de mai multe ori efectul lor și de fiecare dată rezultatul a fost incredibil. Am descoperit masca Drink Up Intensive Overnight de la Origins, care acționează în doar 10 minute. Hidratare perfectă și luminozita­te remarcabil­ă! Am mai descoperit că rujul roșu îmi dă mai mult șarm în poze. Vă sfătuiesc să îndrăzniți o culoare mai puternică pe buze. Un alt truc pentru a arăta senzaționa­l la o petrecere este primerul. Merită să investești într-un astfel de produs.

Chiar face diferența!

Amalia Dulă,

Promotion Manager

Exfolierea, hidratarea și măștile fac parte din ritualul meu de îngrijire. Aplic cu consecvenț­ă crema de zi pe față, dar și pe gât și decolteu. Și cu o astfel de rutină nu mai trebuie să fac nimic special în preajma sărbătoril­or. Accentul îl pun pe machiaj, punând în evidență ochii, și apelez la un truc pe cât de banal, pe atât de eficient: îmi conturez pleoapele superioare cu tuș și trag codița puțin în sus. În felul acesta, ochii par mai mari, mai ridicați, aducând și un efect de lifting. E simplu pentru oricine și va adăuga machiajulu­i o notă specială, festivă.

 ??  ?? Mascara Volume to Last 24h, Miss Sporty, 15,50 lei Mască Drink Up, Origins, 116 lei Bourjois Ruj Rouge Velvet, 38,99 lei Cremă-mască cu acid hialuronic, Fiterman, 47,60 lei Mască antioxidan­tă Avon, Anew, 26 lei MAC, Ruj 90 lei
Mascara Volume to Last 24h, Miss Sporty, 15,50 lei Mască Drink Up, Origins, 116 lei Bourjois Ruj Rouge Velvet, 38,99 lei Cremă-mască cu acid hialuronic, Fiterman, 47,60 lei Mască antioxidan­tă Avon, Anew, 26 lei MAC, Ruj 90 lei

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania