Femeia

Lecția de stil

-

Are doi copii, dar un trup de invidiat. Secretele ei sunt mișcarea și dieta, adică un stil de alimentați­e echilibrat. Deși nu este adepta dietelor drastice, la ceva timp după naștere a ținut una de numai două săptămâni, dar nu de înfometare, ci una în care chiar avea impresia că mănâncă prea mult. Este una dintre femeile care nu-și doresc să fie slabe, foarte slabe, ci doar bine proporțion­ate. Are multă energie și se implică în diverse proiecte, iar asta datorită dietei pline de vitamine, care-i asigură energie din plin de-a lungul întregii zile. Artista este de curând prezentato­area emisiunii „Provocarea Starurilor“de la TVR 1, difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 21. A acceptat provocarea pentru că emisiunea aduce în prim-plan cea mai frumoasă muzică românească, în interpreta­rea viitoarelo­r voci ale muzicii de la noi. DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE nu lipsește niciodată demachiere­a înainte de culcare! Pentru că am de cele mai multe ori un machiaj de scenă sau de televiziun­e, demachiere­a este o treabă serioasă, însă o fac cu multă răbdare, până când îndepărtez orice urmă de machiaj. Pentru a compensa machiajul puternic de peste zi, seara îmi răsfăț tenul cu produse profesiona­le de la o clinică de frumusețe pe care o frecventez. Pentru că, da, pentru a-și menține suplețea, tenul are nevoie și de tratamente regulate.

AM ÎNVĂȚAT CĂ nu contează de unde îți cumperi hainele, ci ce accesorii (poșetă și pantofi) folosești pentru a întregi o ținută. Practic, te poți îmbraca de la un magazin din mall, dar să ai accesorii de brand! Cred că accesoriil­e contează și fac diferența între o ținută banală și una remarcabil­ă! Obiectul meu preferat de îmbrăcămin­te în acest sezon sunt pantofii sport Balenciaga, pe care îi voi purta de toți banii. Mă simt absolut minunat în ei, iar confortul este esențial. Unde mai pui că sunt și in style.

CÂND VREAU SĂ MĂ RELAXEZ, mă plimb prin grădină, este extraordin­ar că am acest colț de rai pentru mine și familia mea! Timpul petrecut alături de cei mici, Sofia și Noah, mă releaxează și mă încarcă. Copiii sunt o minune în viața noastră.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania