Femeia

Mary Poppins revine

-

În „Mary Poppins revine“– noul musical original de la Disney –, dădaca îi ajută pe cei din următoarea generație din familia Banks să găsească bucuria și miracolul care lipsesc din viețile lor.

P.L. Travers a făcut-o cunoscută lumii pe celebra dădacă în 1934, în cartea ei pentru copii, intitulată chiar „Mary Poppins“. Filmul de față este inspirat din materialul bogat al celor șapte cărți ale autoarei, acțiunea petrecându-se în Londra anilor ’30, în Era Marii Crize Economice, la 24 de ani după întâmplări­le din primul film. Michael Banks lucrează pentru aceeași instituție financiară unde a fost angajat tatăl său și locuiește în aceeași casă împreună cu cei trei copii ai săi și menajera. Ducând mai departe tradiția mamei sale, Jane Banks militează pentru drepturile celor care lucrează. Când familia suferă o pierdere personală, cu ajutorul lui Jack, Mary Poppins readuce bucuria și miracolul în casa lor.

Filmul este distribuit de Forum Film România și va avea premiera în cinematogr­afe pe 21 decembrie 2018, în variantă subtitrată și dublată.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania