Femeia

Lecția de stil

-

De la catwalk, Maria a trecut mai întâi la lumea „glossy“a modei, ca fashion director la mai multe reviste, apoi și-a continuat drumul ca stilist și art director pentru vedete și campanii publicitar­e. Anii în care a fost fotomodel au fost ani de acumulare, a învățat foarte multe lucruri ce țin de modă, make-up și hairstyle de la profesioni­ști, însă și facultatea de psihologie a ajutat-o să devină un bun sfătuitor și să facă lucrurile în armonie cu ceilalți și cu ea. E o femeie cu trăsături frumoase și suflet bun, iar zâmbetul și vocea caldă îți aduc o stare de bine când ești lângă ea. DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE nu lipsesc niciodată demachiere­a temeinică, hidratarea feței cu o cremă lejeră fără parfum și folosirea produselor cu factor de protecție solară ridicat – lucru extrem de important în prevenirea sau reapariția melasmei. Manichiura îngrijită, pedichiura „la zi“și crema de duș cu parfum de portocale – pentru o piele strălucito­are – fac și ele parte din ritual. Apoi, coafarea lejeră a părului, fondul de ten de la Elizabeth Arden, un strop de ruj, o urmă de mascara, dar și un zâmbet optimist întregesc starea de bine pentru o nouă zi!

AM ÎNVĂȚAT CĂ, în materie de fashion, nu trebuie să fii îmbrăcată după ultima modă, nici să ai cele mai scumpe accesorii. În schimb, o ținută îngrijită și o atitudine decentă, încrezătoa­re și coerentă nu au cum să dăuneze vreodată cuiva. De cele mai multe ori, mai puțin înseamnă mai mult, stilistic vorbind. Nu e rău să îndrăzneșt­i din când în când, dar e bine să o faci în cunoștință de cauză. Sezonul acesta am făcut o pasiune pentru puloverele și șalurile colorate, pufoase. Îmi dau o stare de bine și sunt extrem de comode. Aceste pulovere sunt versatile și pot fi purtate cu succes atât la jeanși, cât și la ținute ceva mai pretențioa­se dacă le accesoriză­m, de exemplu, cu niște broșe mari colorate.

CÂND VREAU SĂ MĂ RELAXEZ, rețeta clasică funcționea­ză cel mai bine: un pahar cu vin roșu, o carte bună și puțină aromaterap­ie. Dar și o cană cu ceai sau o cafea aromată pot să „relaxeze“puțin situația!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania