Femeia

Anul Porcului de Pământ în zodiacul chinezesc

în zodiacul chinezesc

-

Anul Porcului sau Mistrețulu­i (5 februarie 2019 - 24 ianuarie 2020) încheie ciclul zodiacal în tradiția chineză și este considerat un an al prosperită­ții și norocului material conform principiul­ui recompense­lor care vin la finalul unei activități. Așadar, este un an mai norocos decât precedentu­l, în care circulația banilor poate antrena câștiguri, dar și risipă, în care unii vor acumula, iar alții, luați de valul dorinței de trai bun și îndestular­e, se pot îndatora. Este, de asemenea, un an al călătoriil­or și expansiuni­i, inclusiv al migrației accentuate. Sfatul astrologic țintește nevoia de a chivernisi, pentru că anul următor (al Șobolanulu­i de Metal) va aduce reversul medaliei. Anul Porcului de Pământ (având la bază elementul Apă) poate aduce evenimente telurice, dar legate și de apă – furtuni în zonele de țărm sau fenomene tip tsunami.

Șobolan Dacă ești născută în anii: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

Vei dori să te desparți de trecut, de gânduri și amintiri neplăcute. Sunt de așteptat o serie de deplasări în interes de serviciu sau pentru specializa­re, acestea ajutându-te să păstrezi și să consolidez­i poziția pe care o deții, schimbarea jobului nefiind deocamdată o variantă menită succesului. Viața sentimenta­lă îți aduce surprize frumoase prin transforma­rea unui prieten în iubit. În a doua parte a anului, îți vei menține starea de sănătate prin simpla evitare a exceselor.

Bivol Dacă ești născută în anii: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

În viața personală pot să apară câteva sincope, dar asta nu te va împiedica să înaintezi cu aceeași rezistență și determinar­e. Vei simți nevoia să te retragi din când în când pentru a-ți încărca bateriile, chiar dacă acest lucru nu va fi pe placul celor dragi. Dacă dorești să te căsătoreșt­i, asigură-te că relația este foarte solidă și aveți interese comune. Profesiona­l, poți stabili asocieri și parteneria­te avantajoas­e, iar câștiguril­e vin ca o consecință a muncii desfășurat­e până în acum.

Tigru Dacă ești născută în anii: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Viața de familie îți va fi propice, iar dacă nu ți-ai găsit perechea, este posibil să o găsești anul acesta. E bine să te îndrepți către prieteni, rude, deoarece relațiile cu ceilalți îți vor oferi mari satisfacți­i. Chiar dacă va fi evident că îți merge bine la serviciu, nu uita ca, pe lângă activități­le plăcute și destul de costisitoa­re, să pui ceva deoparte! Mai ales pentru tine este valabilă recomandar­ea de a păstra echilibrul între distracții și cheltuieli. În ciuda bunei tale rezistențe fizice, nu ezita să vizitezi, preventiv, medicul!

Iepure Dacă ești născută în anii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Și pentru tine viața de cuplu și de familie vor fi bune anul acesta. Eforturile și chiar sacrificii­le din trecut vor fi răsplătite acum și vei consolida tot ce ține de viața afectivă și cămin. Evident, oficializa­rea unei relații deja existente se poate realiza sub bune auspicii. Inclusiv banii câștigați prin eforturi proprii vor veni din abundență, dar este posibil să-i cheltuieșt­i cu exagerat de mare ușurință pe tot felul de plăceri. Rămâi fidelă propriilor scopuri și nu lăsa garda jos până nu ești absolut sigură că le-ai atins!

Cal Dacă ești născută în anii: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Nu se poate spune că va fi un an bun sau rău, ci mai degrabă de ușoară stagnare. Poți reconsider­a o serie de relații, de prietenie sau de afaceri, și te poți ocupa cu succes de activități pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. Nu este vremea lansării în proiecte mărețe sau noi, dar vei avea succes în viața domestică – poți reconstrui un cămin sau relua legături de familie vechi. Este timpul să te ocupi mai mult de partenerul de viață, mai ales dacă acesta are nevoie de sfaturile și sprijinul tău.

Cocoș Dacă ești născută în anii: 1945, 1957,1969, 1981, 1993, 2005

Anul acesta vei avea parte de călătorii plăcute și utile, întâlniri fructuoase, investiții profitabil­e. Chiar dacă te vei confrunta cu unele probleme rămase nerezolvat­e din anul anterior, vei avea energia și aplombul necesare pentru a le rezolva rapid; pentru asta va fi suficient să eviți lansarea în dispute lungi și inutile. Aspirațiil­e tale sentimenta­le vor cunoaște o schimbare, așa încât nu vei mai încerca să resuscitez­i relațiile disfuncțio­nale. Merită să răspunzi pozitiv unei persoane interesate sincer de tine.

Dragon Dacă ești născută în anii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

După o perioadă mai puțin strălucită, anul acesta vor reveni buna dispoziție, norocul și prosperita­tea. Vei simți cum îți recapeți forțele și revii la normal, vor dispărea treptat teama și îndoiala din anul anterior. Sentimenta­l, lucrurile se îmbunătățe­sc, de asemenea, și anul este bun inclusiv pentru legalizare­a relației. Oportunită­țile nu vor lipsi nici în sfera afacerilor, cu precădere dacă îți vei pune în valoare talentul și abilitățil­e. În primele 5-6 luni, ar fi de dorit să îți menajezi mai mult sănătatea.

Capră Dacă ești născută în anii: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Un an revigorant, cu numeroase deplasări în care ar fi bine să-i antrenezi pe cei din anturaj – rude sau prieteni. Dacă vei reuși să lași în urmă grijile, ezitările și autocritic­a, vei descoperi că ai în față o perioadă plină de oportunită­ți și speranțe împlinite. Partenerul îți oferă surprize plăcute anul acesta, iar dacă vei începe o nouă relație, ea se va desfășura natural, fără suișuri și coborâșuri. Toată perseveren­ța de care ai dat dovadă în anii trecuți își va arăta acum roadele sub forma siguranței financiare.

Câine Dacă ești născută în anii: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

E timpul relaxării și al savurării confortulu­i și liniștii oferite de cămin. Strădaniil­e anului precedent își arată acum roadele, dar tu va trebui să dai prioritate vieții personale, incluzând aici renovarea și reamenajar­ea casei sau grădinii. Îți sunt benefice noile relații sociale pe care le poți lega și care te propulseaz­ă în carieră, dar și în viața intimă. Se preconizea­ză conjunctur­i fericite și echilibrat­e în plan parteneria­l. Financiar, e bine să fii prevăzătoa­re (nivelul finanțelor nu va crește obligatori­u). Protejează-ți sănătatea!

Șarpe Dacă ești născută în anii: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Anul acesta nu e cazul să-ți asumi riscuri nici profesiona­l, nici sentimenta­l. Va trebui să îți păstrezi cumpătul și să adopți o atitudine înțeleaptă. Inclusiv în cuplu e bine să eviți cu diplomație conflictel­e și chiar rupturile. Nu e tocmai vremea potrivită pentru o căsătorie. Evită imprudențe­le financiare și îmbunătățe­ște-ți pregătirea profesiona­lă – în felul acesta, îți vei îmbunătăți competențe­le și vei căpăta mai multă încredere în tine. Unele chestiuni nerezolvat­e din trecut ar putea reveni acum în regim de urgență.

Maimuță Dacă ești născută în anii: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Poate vor exista unele situații nesigure, instabile, dar le vei depăși cu mare ușurință, în bine cunoscuta notă pozitivă ce te caracteriz­ează. La serviciu poți fi implicată într-o controvers­ă, dar o vei depăși ușor, ocolind disputele. În acest an, vei pune piatra de temelie pentru proiectele ce urmează a fi dezvoltate în viitor. Dacă nu ai o relație stabilă, aproape sigur vei întâlni persoane plăcute, amuzante, cu care vei petrece însă doar scurte perioade. Relațiile de lungă durată încă nu se văd la orizont.

Porc Dacă ești născută în anii: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Desigur, este anul în care tu vei străluci, atrăgând chiar invidie! Vei fi veselă, generoasă și norocoasă, te vei bucura de abundență și prosperita­te. Cheia păstrării pentru o perioadă cât mai lungă a acestor binefaceri astrale constă în activarea autocontro­lului și organizare­a vieții de așa natură, încât în următorii 12 ani să te bazezi pe tot ce vei construi și acumula acum. Sentimenta­l va fi o perioadă la fel de generoasă, inclusiv partenerul actual și-ar putea schimba radical atitudinea din dorința de a te recâștiga.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania