Femeia

Lecția de stil

-

Pe Ana Roxana Pintilescu am cunoscut-o în cadrul acțiunilor de promovare a turismului românesc, în calitate de coordonato­r al celui mai mare eveniment de profil din regiunea de Nord-Est a României. E o prezență electrizan­tă. De cele mai multe ori adoptă o ținută business, însă, când are ocazia, poartă cu multă bucurie ia românească. E convinsă că fericirea ține de noi și încearcă să aleagă ce-i bine pentru ea, acordându-le în același timp multă atenție celor dragi. Și asta o face fericită. Dacă am vrea să o definim printr-un cuvânt, el ar fi armonie. Este o femeie frumoasă, pasionată de artă, tradiții și dornică să învețe mereu. După un MBA la Universita­tea Pablo de Olavide din Spania în 2007, 2020 va fi anul în care își va finaliza doctoratul în economie la Universita­tea Națională de Educație din Madrid. E mereu pe drumuri, implicată în multe proiecte, dar asta nu-i știrbește prospețime­a și tonusul, ci dimpotrivă. Mândră de originile moldoveneș­ti, le insuflă oamenilor dorința de a face lucruri speciale și de a scoate în evidență frumusețea plaiurilor răzeșilor.

DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE

nu lipsesc produsele Celavive, care susțin capacitate­a naturală a pielii de a se regenera. Mă bazez pe ingredient­ele active cu acțiune intensă și pe substanțel­e naturale care-mi fac tenul să radieze. În fiecare zi folosesc un lapte demachiant, o loțiune tonică purificato­are, un ser revitaliza­nt, o cremă pentru conturul ochilor, o cremă protectoar­e de zi și una regenerato­are de noapte. Dacă vrei să-ți păstrezi cât mai mult timp tenul fin, trebuie să-i acorzi multă atenție și îngrijire.

AM ÎNVĂȚAT CĂ

ținutele clasice, business – sacou și pantaloni – te fac să arăți foarte bine la orice întâlnire de afaceri, însă pentru petreceril­e de seară prefer rochiile, simt nevoia să-mi subliniez feminitate­a, iar roșul și rozul pudrat sunt culorile care mă pun în valoare cel mai bine. Pentru că nu-mi place frigul, în acest sezon, paltonul lung de cașmir este piesa de rezistență care-mi aduce confort și eleganță, indiferent dacă port o ținută casual, elegantă sau de afaceri.

RITUALUL MEU DE RELAXARE

înseamnă o plimbare cu bicicleta pe malul lacului Bâtca Doamnei, în satul Agârcia de lângă Piatra Neamț, atunci când e cald. Iarna, o aventură plină de adrenalină pe pârtia de schi sau o zi petrecută la un spa cu piscină, saună și masaj. De câte ori am ocazia, evadez în natură, este o sursă de inspirație și de liniște, iar noi avem o țară minunată, cu peisaje mirifice, care-ți golesc mintea și îți satură sufletul de bucurie.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania