Femeia

Horoscop

-

Ultima lună a anului vine cu obișnuita notă de entuziasm specifică sărbătoril­or; de data aceasta însă, ușor estompată, îndreptată către planuri pe termen lung cu miză financiară și perspectiv­e certe de ascensiune în carieră. Jupiter va păși în Capricorn începând din 3 decembrie și pentru un an deacum încolo munca va fi un obiectiv important, iar perseveren­ța ne va fi cel mai sigur aliat. Perioada sărbătoril­or este un minunat prilej de a lega noi prietenii și de a ne îmbogăți gama de activități în timpul liber. Luna Nouă din 26 decembrie poate marca debutul unei perioade de realizări cu totul deosebite pentru persoanele care s-au bazat mereu doar pe forțele proprii, care și-au păstrat încrederea și nu au cedat în fața obstacolel­or.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie)

Luna Plină din 12 decembrie va pune accentul pe relația de parteneria­t, și poate fi vorba despre trecerea la o altă etapă. Dialogul este absolut necesar și foarte eficient, este posibilă reglarea neînțelege­rilor apărute în vară și concretiza­rea unor intenții mai vechi. Banii (și alte avantaje materiale) vor veni mai ușor începând din 3 decembrie, ca rezultat al eforturilo­r făcute în anii precedenți. Te vei simți, astfel, încurajată să cheltuieșt­i uneori cu mai multă larghețe.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Deși pot exista neînțelege­ri legate de resursele pe care le ai în comun cu partenerul, iar viața sentimenta­lă poate trece prin momente delicate, cel mai important sector al vieții tale va fi cel profesiona­l. Vei avea șansa de a începe o afacere, de a beneficia de pe urma unei colaborări sau poți obține o promovare. Toate acestea, ca urmare a efortului depus până în prezent - conduită pe care va trebui să o păstrezi și în anul următor.

TAUR (21 aprilie-21 mai)

Luna aceasta vei putea rezolva unele situații neprevăzut­e apărute în primăvară, care ți-au zdruncinat poziția la serviciu. Unii parteneri de afaceri (sau chiar partenerul de viață) ar putea adopta o atitudine contrară dorințelor tale, dar cel puțin vei vedea pe cine te poți baza. Din 26 decembrie există perspectiv­e pentru o călătorie în străinătat­e, reluarea legăturii cu cineva plecat de mult timp sau întocmirea actelor ce țin de o proprietat­e comună.

GEMENI (22 mai-21 iunie)

Sectorul parteneria­tului va cunoaște o schimbare de registru începând din 3 decembrie. Nevoia de intimitate și siguranță va căpăta o formă concretă, vei căuta o cale de a construi și consolida ceea ce până de curând doar ai gândit sau ai discutat. Luna Plină din 12 decembrie va pune în lumină toate nevoile tale sufletești, și este momentul să le exprimi deschis. Dialogul poate rezolva enorm de multe în această lună, atât în relațiile sociale, cât și în viața sentimenta­lă.

RAC (22 iunie-22 iulie)

Dacă ești implicată într-o poveste de dragoste ce ți-a dat unele bătăi de cap, începând din 3 decembrie situația se poate clarifica, tensiunile se risipesc cu încetul și poți spera la mai multă cooperare din partea celuilalt. Dacă nu ești într-o relație, Luna Nouă din 26 decembrie îți poate aduce o serie de surprize plăcute: poți cunoaște o persoană care va juca un rol important pe viitor, cu condiția să renunți la teamă și la vechile tipare de alegere a partenerul­ui.

LEU (23 iulie-22 august)

Programul de lucru, modul de alimentați­e, grija față de propria stare de sănătate vor trebui să devină prioritare pentru tine în anul următor. Până în 22 decembrie te poți bucura de prezența persoanei iubite și a copiilor, îți poți face planuri în acord cu dorințele lor. Din 28 decembrie însă, e bine să ai în vedere o reorganiza­re a afacerii pe care o conduci deja, deoarece este posibil să îți ocupe aproape tot timpul și să îți absoarbă o mare parte din energie pe parcursul anului următor.

FECIOARĂ (23 august-21 septembrie)

Începând din această lună, relația cu copiii devine prioritară, poate vei observa că au crescut și că se pot descurca singuri. Dacă încă nu ai copii, atunci poți consolida o relație sentimenta­lă, te vei simți mai împlinită și vei vedea mai multă implicare din partea persoanei iubite. Luna Plină din 12 decembrie va accentua nevoia ta de afirmare grație capacități­i intelectua­le și cunoștințe­lor acumulate, dar și dorința ta de a ocupa funcția pe care o meriți.

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie)

Aștepți de mult timp o soluție pentru echilibrar­ea situației din cămin sau a relației cu unul dintre părinți, iar din decembrie încep să se arate căile potrivite. Dacă dorești să te muți la casa ta, anul viitor vei avea șanse reale să o faci, iar dacă ai deja o locuință, o poți amenaja după gustul tău. Luna Nouă din 26 decembrie va fi exact momentul potrivit pentru conturarea planurilor pe termen lung în tot ce ține de cămin și familie. Luna aceasta încearcă să cheltuieșt­i cât mai puțin pe cadouri sau ieșiri în public.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Începând din decembrie, este timpul să pui la punct o serie de acte, contracte și înțelegeri pe termen lung. Partenerul de viață sau de afaceri poate reveni cu cereri formulate încă din primăvară, lucru care ți-ar putea produce iritare. Din 20 decembrie, nu știi dacă partenerul de viață te mai susține ori nu, dată fiind atitudinea sa detașată, ba chiar indiferent­ă. Consolidea­ză relațiile cu frații și colegii de muncă, pe ei te vei putea sprijini!

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

Se aliniază astrele pentru tine! Jupiter te va susține din toate punctele de vedere, vei simți un flux de energie pozitivă, vei vedea viața cu alți ochi și vei simți că poți depăși orice obstacol. Îți va fi mai ușor să câștigi bani, inclusiv din speculații, dar cum nu ești persoana care să își asume riscuri inutil, vei ști exact unde și cât să investești. Viața sentimenta­lă se așază conform așteptăril­or. Dacă încă nu te-ai căsătorit, din 26 decembrie poți face planuri inclusiv în această privință.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

În linii mari, vei petrece sărbătoril­e în liniște și pace, alături de câțiva prieteni vechi și de calitate. Cu cât mai echilibrat va fi regimul alimentar, cu atât mai bine, mai ales în preajma Lunii Pline din 12 decembrie. Pe parcursul următorulu­i an te vei obișnui să privești viața și oamenii cu mai multă înțelegere și înțelepciu­ne. Vei acorda exact importanța cuvenită banilor și plăcerilor, lucru care îți va aduce multă liniște și o îmbunătăți­re a relației cu partenerul de viață.

PEȘTI (19 februarie-20 martie)

Posibilită­țile de afirmare profesiona­lă își lărgesc paleta, prin sprijinul venit din partea unor protectori sau prieteni, în următorul an. Luna Plină din 12 decembrie poate pune capăt relației cu o persoană ușor autoritară (poate un părinte) sau îți aduce decizia de a te muta din vechiul domiciliu. În preajma Lunii Noi din 26 decembrie e bine să îți stabilești obiective clare pentru viitor atât în carieră, cât și în viața sentimenta­lă - posibilita­tea ca acestea să se materializ­eze este foarte mare!

 ??  ?? Christina Applegate, n. 25 noiembrie 1971
Christina Applegate, n. 25 noiembrie 1971
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania