Femeia

Sunt Moș Crăciun tot anul

-

Alina Pușcaș (34 de ani) e alături de Cosmin Seleși coprezenta­tor al show-ului „Te cunosc de undeva!“de la Antena 1, o femeie cu umor care s-a lansat și într-o afacere în domeniul designului vestimenta­r, Lin Apparel, alături de Mihaela Glăvan. Mămică frumoasă, cu trei micuți acasă, Alina știe să țină echilibrul între job și familie.

Când ai realizat că nu mai ești copil și bradul nu se mai împodobeșt­e doar pentru tine?

Cred că în momentul în care am început eu să-l împodobesc pentru propriii copii. Și pentru că este vorba despre ei, mi se pare cu atât mai frumos. Parcă abia acum mi se pare o chestiune chiar important să se întâmple an de an așa, ca la carte, adică să împodobim bradul ascultând cântece de iarnă la vinil și pregătind cozonaci, să simțim acel miros tipic de sărbătoare.

Cum e în jurul mesei în seara de Ajun, acasă?

De obicei cu multă lume, mulți prieteni, invitați sau autoinvita­ți. Se mănâncă multe feluri de mâncare și de dulciuri, se ascultă muzică bună, se bea un pahar cu vin sau șampanie, copiii primesc cadouri din partea tuturor (noi, părinții, suntem mai vitregiți la acest aspect) și, de cele mai multe ori, seara se încheie undeva în jur de ora 3-4 dimineața. Asta vom face sigur și în acest an.

Ce „înnoiri“dorești să îți aducă noul an în viață, în carieră, în business?

Cel mai mult îmi doresc să ne păstreze la fel de sănătoși cum am fost tot anul acesta, iar businessul meu, Lin Apparel, să crească tot mai mult. Țin foarte mult la proiect și nu vreau să mă las până ce acesta nu ajunge un etalon fashion. Și să începem să ne construim o casă. Avem nevoie, suntem mulți. (râde)

Un gând bun pentru oameni buni de sărbători…

Fiți buni, căutați să fiți cât mai fericiți și să-i faceți fericiți și pe cei care contează cel mai mult în viața voastră: familia este cea mai importantă!

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania