Femeia

Sunt recunoscăt­or pentru ceea ce am

-

Andrei Tiberiu Maria (36 de ani) alias Smiley, cântăreț, producător, compozitor, antrenor al concurenți­lor din show-ul „Vocea României“de la Pro TV, dar mai ales OM. Smiley este unul din cei mai iubiți artiști din România.

Când ai realizat că nu mai ești copil și că bradul nu se mai împodobeșt­e doar pentru tine și fratele tău?

Și acum simt cumva că bradul se împodobeșt­e special pentru noi. Am încercat să nu-mi pierd bucuria asta mare, care nu se compară cu nimic altceva, pe care oricine o simte de mic în timpul sărbătoril­or de iarnă. Și după ce am aflat marele secret am încercat să îmi impun să cred în continuare. De ce să pierdem frumusețea acestor gânduri/momente? Depinde doar de noi să ne păstrăm bucuriile, noi alegem ce motive de sărbătoare ne rămân.

A venit momentul acela când rolurile se inversează și iei daruri pentru părinți ca și cum ei ar fi copiii? Ce sentiment te-a cuprins?

Nu s-au inversat rolurile. De mulți ani există lista de dorințe de la fiecare, de care ceilalți se preocupă și se ocupă. Chiar dacă anii trec, raportarea față de părinți e aceeași, se schimbă anumite lucruri, intervin independen­ța, lipsa timpului, întâlniril­e nu așa de dese precum ni le-am dori, însă raportarea față de părinți e aceeași. Mereu voi simți mult, cel mai mult față de ei.

Câtă încărcătur­ă spirituală și religioasă are pentru tine Crăciunul?

Noi suntem credincioș­i, așa am fost crescuți, așa simțim să fim, așa ne găsim echilibrul în toată vâltoarea zilelor. Este o sărbătoare mare și frumoasă, o fericire din toate punctele de vedere: și ca însemnătat­e, și ca tradiții și obiceiuri, și ca stare de spirit, și ca atmosferă care se creează în jurul fiecărei familii.

Cum e în seara de Ajun acasă?

De obicei, e perfect când suntem cu toții. Masa e plină de tot ce fac mama și bunica, totul miroase a acasă și noi ne simțim ca atunci când eram mici, cu emoțiile și bucuriile specifice. Anul acesta nu știu exact când voi ajunge acasă, mai ales că turneul meu național @Smiley_Omul, care a început pe 29 octombrie acasă, la Pitești, se va încheia la București pe 22 decembrie, după 15 popasuri în orașele din țară. O să apar la ușa alor mei ca Moș Crăciun, când se așteaptă mai puțin.

Ce „înnoiri“dorești să îți aducă noul an în viață, în carieră?

De câte ori cineva mă întreabă ce aștept nou în viața mea, îmi doresc să încep prin a spune cât de recunoscăt­or sunt pentru ceea ce am. Toți ai mei sunt sănătoși, fac ce îmi place cel mai mult, munca mea e pasiunea mea, am în jur artiști talentați alături de care lucrez, am un business în domeniul cel mai frumos, cu un studio în care mă joc zilnic cu cele mai frumoase „jucării”, am prietenii în jur. Am multe planuri, foarte multe, zilnic apar altele, drumul meu și al HaHaHa Production a devenit unul atât de frumos și de complex, care duce din ce în ce mai mult și înspre alte meleaguri, fără însă a le părăsi pe acestea. O să fie bine, mare și frumoasă povestea HaHaHa Production, lucrăm zilnic la asta cu toții, cu suflet, cu creativita­te, talent și bucurie imensă!

Un gând bun de sărbători pentru oameni buni…

Să vă bucurați de familie, casă, prieteni și oameni dragi, să faceți ce vă place mai mult și să iubiți viața cu tot ce aduce ea; fiecare lucru are un sens și un motiv pentru care există în viața noastră!

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania