Femeia

Ce vor bărbații să știi

-

Despre sex, evident. Pentru că, oricâtă egalitate de gen am promova noi, femeile, ea nu prea există. Da, suntem complement­ari. Da, ne putem ajuta/ satisface unul pe celălalt, dar în niciun caz nu avem aceeași părere despre sex. Așadar, ce vor ei să știi tu despre sex:

Au și ei mai multe zone erogene, nu doar penisul și zona învecinată. Și le-ar plăcea mult de tot să le bagi în seamă și pe alea. Care ar fi? Păi pieptul (mare atenție, fără sfârcuri, pe majoritate­a îi scoate din minți stimularea sfârcurilo­r), zona interioară a coapselor (hai, că măcar aici semănăm), urechile.

Și ei au nevoie de compliment­e, că sunt și ei oameni. Și, dacă noi mai spunem „nu-i așa că-mi stă bine cu rochia aia?”, ei nu vor spune niciodată „nu-i așa că-s gospodar?” Așa că fii atentă și compliment­ează-ți partenerul de câte ori îi iese ceva, de câte ori arată bine.

Le-ar plăcea să nu te aricești de fiecare dată când vine vorba de filme porno. Unii se uită pentru amuzament, alții pentru a mai învăța câte ceva, nu neapărat pentru excitare. Fă-i pe plac și lasă-l să se uite. Acum, dacă te-ai uita și tu cu el... ar fi în culmea fericirii.

Le place să vorbești în timpul sexului. Pot fi cuvinte mai deocheate sau pot fi exclamații de plăcere. Totul e să fie vorbe, să nu faci amor doar pe mutește.

Le place sinceritat­ea. Dacă treci printr-o perioadă mai dificilă, dacă nu prea ai chef de sex e bine să-i spui. Pur și simplu i se pare mai cinstit să-i spui că nu simți nevoia să faci dragoste decât să-i spui că te doare capul sau cine știe ce altă scuză de tipul ăsta.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania