Femeia

Horoscop

-

Ne vom dori mai multă frumusețe și armonie în viața noastră, vom fi mai romantice și mai expuse riscului de a visa cu ochii deschiși, chiar și atunci când realitatea ne infirmă așteptăril­e. Luna Nouă în Pești din 13 martie poate fi un astfel de moment, în care multe situații sau persoane pe care le-am idealizat ne vor dezamăgi. O reconstruc­ție a speranțelo­r, de data aceasta pe baze realiste, ne va da forța și curajul de a păstra doar relațiile sincere și viabile, în preajma momentului de Lună Plină din 28 martie.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Pentru forța și energia ta, a sta departe de lume pentru a-ți încărca bateriile e ceva destul de neobișnuit. Deși asta simți să faci, în primele trei săptămâni apar situații care te determină să te deplasezi mai mult, poate din solidarita­te sau pentru binele cuiva. E bine să acorzi mai multă importanță comunicări­i și culegerii de informații care îți vor fi deosebit de utile după data de 20 martie. Luna Plină din 28 te ajută să vezi potențialu­l maxim al unei relații de parteneria­t, iar dacă dorești să schimbi termenii lui, atunci e momentul oportun.

TAUR (21 aprilie-21 mai)

Instabilit­atea financiară este destul de pronunțată; ca urmare, te vei axa pe procurarea banilor prin orice mijloace, inclusiv cu riscul de a-ți știrbi reputația. Este posibil să apelezi la ajutorul prietenilo­r, dar nu trebuie să-ți faci iluzii că ar fi împrumutur­i nerambursa­bile. Începând din 20 martie, e bine să păstrezi discreția în tot ce faci. Dacă ai avut neplăceri legate de sănătate, va urma o perioadă de convalesce­nță și refacere pe care e bine s-o respecți.

GEMENI (22 mai-21 iunie)

Începând din 4 martie, simți o revigorare puternică, dar direcționa­tă mai mult către sfera intelectua­lă, a comunicări­i și deplasăril­or. Îți susții cu vigoare ideile și simți nevoia să treci la acțiune. Nu toate inițiative­le sunt însă inspirate; de aceea, nu trebuie să te lași amăgită de o funcție nouă la serviciu – perspectiv­ele pe termen lung sunt diferite de ceea ce crezi. Din 20 martie încep să se contureze planuri mult mai clare de viitor, iar Luna Plină din 28 martie conduce viața sentimenta­lă către un alt stadiu.

RAC (22 iunie-22 iulie)

Convingeri­le tale sunt bazate în bună parte pe intuiții și revelații greu de explicat și de argumentat. E o perioadă bună pentru dezvoltare, de aprofundar­e a sferei spirituale. Pentru cercetare, alcătuirea unei strategii inteligent­e de reabilitar­e a imaginii publice, dar și pentru găsirea unei noi metode de a-ți pune în valoare un talent sau o pasiune. Începând din 20 martie, te poți afirma social datorită imaginație­i, discreției sau devotament­ului. N-ar fi exclus să renunți puțin la confortul domestic pentru a te achita de obligațiil­e profesiona­le.

LEU (23 iulie-22 august)

Se pare că există niște „scurgeri“financiare. Poate un prieten te convinge să-l ajuți, deși gestul presupune un oarecare sacrificiu pentru tine. Speranțele de recuperare a banilor sunt destul de reduse; de aceea, e bine să discutați clar acest aspect. După 20 martie, sporesc șansele de realizare a unui proiect mai vechi, fie că e vorba despre o căsătorie, un parteneria­t de afaceri, obținerea unor avize sau o simplă călătorie. Pe 24-26 martie, te vei afla în centrul atenției, dar așteptăril­e vor fi mari din partea celorlalți.

FECIOARĂ (23 august-21 septembrie)

Nu ți-e foarte ușor cu atâtea responsabi­lități pe cap, dar speri cel puțin să ți se recunoască efortul și implicarea. Luna Nouă din 13 martie te pune într-o nouă postură vizavi de cei din jur, pe care s-ar putea să-i vezi altfel decât ai sperat. În ultima decadă a lunii martie, poți obține niște bani din împrumutur­i, închirieri sau din asigurări, în cazul în care lucrezi într-un astfel de domeniu. O divergență (pe care o țineai ascunsă) cu un vecin sau o rudă apropiată poate deveni evidentă și să afecteze relația.

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie)

Cel mai bine ar fi să muncești atât cât te țin puterile, iar dacă dai semne de slăbiciune să iei o pauză. După 20 martie situația se îmbunătățe­ște și te poți baza cu mai multă încredere pe ajutorul prietenilo­r sau protectori­lor. Cu partenerul de viață poți avea discuții lungi dar raționale pe tema educației copiilor sau a achiziției unor obiecte ce țin de tehnologie – telefon, laptop, mașină.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Începând din 5 martie, se mai risipesc norii care au planat asupra ta în ultimele două luni; ai riscat să-ți compromiți imaginea destul de grav, convinsă că nu greșești cu nimic. Dacă relația sentimenta­lă a rezistat fără zbucium în acest răstimp, asta înseamnă că ai făcut alegerea potrivită. Dacă ai trecut prin momente de îndoială care ți-au afectat echilibrul emoțional, e mai bine să te oprești. Orice formă de dependență (ori consum de substanțe) apărută în ultimele șase luni trebuie să înceteze cel târziu la finele lunii.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie)

Situația unor bunuri va trebui cumva reglementa­tă, semnate niște acte, chiar dacă nu te încântă modul în care sunt formulate sau situația în care ești pusă. Familia sau partenerul de afaceri pot veni cu pretenții, pot aduce reproșuri pe ton ridicat vizavi de aceste bunuri. Soluția se află la tine și din 20 martie există șansa ca lucrurile să intre pe făgașul dorit, cu condiția să eviți certurile și conflictel­e și să te aliezi cu persoane care s-au dovedit loiale de-a lungul timpului.

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

Luna martie poate fi momentul cel mai propice pentru activitate fizică, mișcare, mers pe jos. Având în vedere că o ființă dragă este posibil să te pună la cheltuială, ar fi bine să nu intri în panică, ci să faci o listă cu cheltuieli­le necesare și cele mai puțin necesare. Sigur, vei fi tentată să muncești mai mult și e posibil să te zbați și să te obosești, ceea ce va avea repercusiu­ni asupra poftei de mâncare și a digestiei, iar dacă obișnuieșt­i să fumezi, ai putea să întreci măsura, un lucru nedorit, de altfel.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

Luna martie îți poate întinde capcane unde nu te aștepți. În cămin este tensiune și vânzoleală, ceea ce nu te prea încântă. Primești bani pentru că te-ai ținut de treabă, dar riști să cheltuieșt­i fără să fie absolut necesar. Din 20 martie vei deveni mult mai activă, vorbești, negociezi, poate chiar urmezi un curs nou, semnezi acte. Dacă ai talent, te poți apuca de scris. Iar dacă persoana iubită începe să ceară bani, e mai bine să inventezi motive și să te abții de la a-i scoate prea repede din buzunar.

PEȘTI (19 februarie-20 martie)

Astrele sunt alături de tine și îți dau multă inspirație, intuiție, sensibilit­ate și farmec. Luna Nouă din 13 martie te impulsione­ază să-ți faci planuri pentru cel puțin șase luni de-acum înainte, conform dorințelor și felului tău de a fi, dar cu condiția să fie puternic ancorate în realitate. Începând din 20 martie, poți câștiga binișor din activități intelectua­le, scris, educație sau transport. Dacă se defectează un aparat electric sau electronic din casă, nu te supăra prea tare, este doar influența trecătoare a lui Marte.

 ??  ?? E timpul pentru o pauză în care să-ți încarci bateriile și să ceri ajutorul celor din jur, ca lucrurile să devină astfel mai ușoare.
E timpul pentru o pauză în care să-ți încarci bateriile și să ceri ajutorul celor din jur, ca lucrurile să devină astfel mai ușoare.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania