Femeia

LUDMILA JALO,

-

psiholog, consilier pentru dezvoltare personală, trainer în feminitate, gimnastică intimă hormonală, tehnici și practici energetice feminine, fondator „Școala Feminități­i“

Mă simt feminină atunci când mă iubesc exact așa cum sunt, la 45 de ani; când mă simt răsfățată, protejată și în siguranță alături de soțul meu (deja de 20 de ani); când mă exprim și manifest liber fără teama de a fi judecată sau respinsă. Femeile din România muncesc foarte mult atât fizic, cât și intelectua­l. Își asumă prea multe responsabi­lități și obligații masculine și nu au timp nici măcar pentru necesități­le lor de bază, odihnă, pasiuni și răsfăț feminin. Dar, cu cât suntem noi mai puternice și atotștiuto­are, cu atât bărbații de lângă noi devin mai slabi, iresponsab­ili, egoiști și reci. Se produc adevărate dezechilib­re între energia feminină și cea masculină. Multe femei au avut repere greșite de feminitate. Dacă mamele și bunicile au fost femei „bărbate“sau umilite, jignite, nefericite și mereu cu grijă la ziua de mâine, fetițele tind să copieze, în mod inconștien­t, tipare de femei deconectat­e de corpul, emoțiile și feminitate­a lor. În plus, în jur există prea puține modele demne de urmat, care să inițieze și să transmită secretele feminități­i, și abundă modelele false de feminitate, prin care se pune accent pe aspectul exterior, lipsa valorilor și a autenticit­ății.

Trebuie să existe un echilibru între energia feminină și cea masculină, prezentă în corpul nostru feminin. Misiunea mea este să ghidez cât mai multe femei să își redescoper­e și dezvolte feminitate­a și să creeze relații armonioase cu ele însele, dar și cu cei din jur. Orice femeie, indiferent de vârsta pe care o are, poate deveni GARANTAT mai feminină, mai senzuală, mai fericită și mai împlinită în toate aspectele vieții sale în doar patru luni!

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania