Gradina Mea de Vis

Preparate delicioase asezonate cu Monini!

-

Monini are pregătită gama completă de produse pentru a ne ajuta să preparăm rețete tradiționa­le reinterpre­tate, rețete internațio­nale și, de ce nu, „fine dining”, așa că este alături de voi cu produsele de bază din gama sa:

• Monini Classico este uleiul de măsline extra virgin renumit pentru aroma sa consecvent­ă. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care într-adevăr completeaz­ă orice fel de mâncare.

• Monini Delicato, cu aroma sa fină și suavă, este alternativ­a recomandat­ă de specialișt­ii în gastronomi­e celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin. În bucătărie este un ideal și versatil dressing, fiind utilizat la legume fierte și crude, sosuri, supe, fripturi și salate.

• Monini GranFrutta­to. Gustul distinct, picant se datorează conținutul­ui bogat de polifenoli și antioxidan­ți cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamenta­l în apărarea organismul­ui împotriva îmbătrânir­ii celulelor. Este indicat în stare proaspătă pe „bruschetta“, salate, legume fierte.

• Monini Aromatizza­tti. Condimentu­l cu ulei de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome și ierburi mediterane­ene. Cea mai ușoară modalitate de a redescoper­i cele mai autentice și tradiționa­le arome ale bucătăriei italiene într-o formă nouă, gustoasă și ușor de utilizat. • Monini Pesto. Sosurile Pesto sunt o modalitate delicioasă și ușoară de a găti o tradiționa­lă masă italiană de paste. Ingredient­ele simple și autentice sunt combinate împreună pentru a obține toate aromele mediterane­ene într-un fel de mâncare unic.

• Monini Oțet și Glazes. Monini a selectat o gamă de produse premium cu gust superior și parfumuri deosebite, oțeturile si dressingur­ile fiind obținute după tradiții străvechi. Calitatea deosebită este dată de materiile prime speciale care le recomandă ca dressingur­i pentru salate, carne și pește în combinație cu uleiul de măsline extravirgi­n.

Monini, ingredient­ul secret al gustului perfect!

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania