Az olvasó véleménye

Gyergyói Hírlap - - SZÓRAKOZÁS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Sok esemény történik a Gyergyói-medencében. Az itt élők már korán reggel olvashatják a Gyergyói Hírlapot. Hogy ez az újság a kezünkbe jusson, nagyon sok munka eredménye. Az újság írói, munkatársai jelen vannak a legfontosabb eseményeken, s tárgyilagos, hiteles beszámolóikkal, érdekes riportokkal teli újságot szerkesztenek nap mint nap. Most az év elteltével, és az új év küszöbén munkájukhoz további kitartást, erőt, egészséget és népes olvasótábort kívánok. Néhány soros versemmel köszöntöm Gyergyószentmiklós és a Gyergyói-medence lakóit:

Új esztendő boldog legyen

Szülő szoba tele legyen, / Az óvoda hangos legyen. / Sok kórterem üres legyen, / Temetés csak ritkán legyen. / Kert, szántóföld jól teremjen, / Búzatábla szélben lengjen, / Gyümölcs jó bór, bőven legyen. / Kamra, pince tele legyen. / Krumplit ne egye a ragya. / Ember egymást sose marja. / Ne orroljon senki másra, / Inkább vigyázzunk egymásra! Sugározzon a szeretet. / Mosolyogva fogjanak kezet. / A Fennvaló velünk legyen, / Új esztendő boldog legyen! Szeretettel,

Dénes Géza nyugdíjas tanár

KÖNCZEY ELEMÉR: ÜNNEPI SZÜKSÉGMEGOLDÁS

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.