Mérkőzést játszik az Inter Gyergyó

Gyergyói Hírlap - - T -

aton és vasárnap is ép az Inter Gyergyó a ligában. Ugyanakkor óremetei Kereszthegy nélkül tölti ezt a hétnter szombaton 18 óráv-i Bukovina együttesét zárhegyen a bajnokság ójában. Nem lesz könya zöld-narancssárga ek, de hazai pályán, a támogatását élvezve ppen a győzelem a kitűasárnap 16 órától szinős ellenfelet, a Buzău-i gadja az Inter Gyergyó. kőzést az eredeti prognt még március 4-én, ulóban kellett volna lede azon a napon mindes a Románia Kupában Elmondható, a két hétnfél hasonló játékerőt mind a Bukovina mind A Gyergyóremetei Kereszthegy ellenfele ezen a hétvégén a Segesvári Pro-Tineret lett volna, de a segesváriak ificsapata bejutott az U19-es korosztály Románia Kupa döntő tornájába, amelynek mérkőzéseit ezen a hétvégén rendezik. Mivel az együttes gerincét éppen ezek a fiatalok alkotják, így halasztást kértek.

A hétvége műsora:

Szombat: Inter Gyergyó–Vicov-i Bukovina (18 óra). Nagyváradi Leonardo– Dévai West (18.óra). Piatra Neamt-i Ceahlăul–Buzău-i Fortius (19.30).

Vasárnap: Inter Gyergyó– Buzău- i For t i us ( 16 óra) , Kézdivásárhelyi KSE– Kolozsvári Clujana (18.30). A Buzău-i Luceăfarul–Brassói Colţea és a Gyergyóremetei Kereszthegy– Segesvári Pro-Tineret mérkőzést elhalasztották

Jó meccsek várnak a szurkolókra Szárhegyen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.