Harper's Bazaar (Romania)

ÎN JURUL LUMII

-

IMPRIMEURI CU NUANŢE ca de curcubeu inspirate de iazurile de evaporare din Utah, piese în stil safari perfecte pentru aventuri urbane, animal print în variante bold – colecţia H&M Studio S/S 2019 reprezintă un mix eclectic de influenţe sporty şi utilitare ce ne îmbie să hoinărim prin lume. Cu ocazia dezvăluiri­i colecţiei la sfârşitul anului trecut, am aflat mai multe despre fascinanta călătorie de la idee la unele dintre cele mai vânate piese ale sezonului, de la Angelica Grimborg, H&M Studio Concept Designer.

„Fiecare colecţie porneşte cu o discuţie generală despre modă. Ce fel de lookuri ne-au atras atenţia recent, cum se îmbracă femeia contempora­nă şi, fireşte, despre cine este şi ce poartă cele pentru care realizăm colecţia Studio. Alături de echipa H&M dedicată proiectulu­i Studio s-a aflat Geraldine Saglio, celebrul stilist francez care ne-a ajutat să infuzăm ţinutelor doze de şic fără efort. Ne-am dorit să obţinem un statement puternic cu ajutorul imprimeuri­lor, să ne folosim de ele pentru a face auzit mesajul colecţiei. Am vrut ca femeile să simtă legătura cu sursa de inspiraţie de la care am pornit. The glam explorer a fost muza noastră. O femeie care călătoreşt­e de pe un continent pe altul, care iubeşte aventura şi să descopere lumea, un nomad care ştie să adauge un strop de glamour atunci când situaţia o cere. Un fel de Lauren Hutton a anilor ’70 – cât de cool era! – şi de Bianca Jagger – şi ea avea un vibe care îngloba toate aceste ingredient­e.

Am încercat să punem laolaltă tendinţe cât mai cool. Pe deoparte este vorba despre utilitate, apoi vin imprimeuri­le inspirate din natură, iar la final am adăugat puţin glamour. Pasteluril­e au fost de la început vedetele colecţiei, apoi avem portocaliu­l aprins asemenea unui asfinţit, plus nuanţele pământii, precum cele de ocru închis sau de nisipiu inspirate de canioane şi plaje, kaki, toate acestea puse lângă piese monocrome în imprimeu zebră sau lângă cele de un alb aproape optic. Am mizat pe un mix de siluete fluide şi relaxate, precum cele ale cămăşilor din bumbac şi rochiilor cu volane, ale costumului-pijama din mătase, alăturate liniilor mai rigide ale jachetelor utilitare, ale sacourilor cu umeri laţi şi ale pantalonil­or safari.

Cheia stă în versatilit­atea colecţiei şi în posibilită­ţile de alăturare a pieselor aparent diferite, în uşurinţa cu care se poate face tranziţia de la zi la seară. Poţi purta un top sporty alături de o fustă sarong într-un mod relaxat şi foarte cool, să dai o notă extravagan­tă cu o jachetă ultraglam precum cea aurie sau să foloseşti acelaşi top cu o pereche de pantaloni tailored şi sandale plate pentru un look de seară. Să nu uităm de cercei – sunt fantastici!”

Colecţia H&M Studio va fi disponibil­ă \ncepând cu 21 martie \n magazinul H&M din Băneasa Shopping City şi online, pe hm.com.

 ??  ?? Angelica Grimborg
Angelica Grimborg
 ??  ??
 ??  ?? Iaz de evaporared­in Utah Pantofi dincolecţi­a H&M Studio
Iaz de evaporared­in Utah Pantofi dincolecţi­a H&M Studio
 ??  ?? Eşarfă, 30 Lei
Eşarfă, 30 Lei
 ??  ?? Costum de baie, 139 Lei
Costum de baie, 139 Lei
 ??  ?? Trenci, 499 Lei
Trenci, 499 Lei
 ??  ?? Botine, 499 Lei
Botine, 499 Lei

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania