Harper's Bazaar (Romania)

’80s TOP HITS

-

Declinate în toate modurile posibile, elementele specifice decadei au devenit definitori­i pentru acest sezon. Pe lângă umeri XL și talie marcată, s-au făcut vizibile și accesoriil­e bold, precum cerceii, prezen]i la Gucci, Balenciaga, Chanel și în alte colec]ii.

Cele mai recente tendin]e din zona accesoriil­or demonstrea­ză că moda este cu adevărat ciclică. Surpriza sezonului? Revenirea în for]ă a platformel­or cu tocuri.

 ??  ?? Cercei Balenciaga, Mengotti, preţ
la cerere
Chanel
Cercei Balenciaga, Mengotti, preţ la cerere Chanel
 ??  ?? Cu linii simple, masculine, modelul Oyster Perpetual Datejust 36 de la Rolex, în varianta cu cadran negru și carcasă de metal, va adăuga elegan]ă oricărei ]inute de zi. Dotat cu un mecanism de ultimă genera]ie, acest accesoriu îmbină cu succes stilul cu substan]a și vă va deveni aliat exemplar zi de zi.
Ceas Oyster Perpetual,
Datejust 36, pre] la cerere
Cu linii simple, masculine, modelul Oyster Perpetual Datejust 36 de la Rolex, în varianta cu cadran negru și carcasă de metal, va adăuga elegan]ă oricărei ]inute de zi. Dotat cu un mecanism de ultimă genera]ie, acest accesoriu îmbină cu succes stilul cu substan]a și vă va deveni aliat exemplar zi de zi. Ceas Oyster Perpetual, Datejust 36, pre] la cerere
 ??  ?? Michael Kors
Michael Kors
 ??  ??
 ??  ?? Cercei Versace,
Casa Frumoasă Radisson, 2.370 Lei
Cercei Versace, Casa Frumoasă Radisson, 2.370 Lei

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania