Harper's Bazaar (Romania)

CELESTE BARBER F~R~ FILTRE

-

Cunoscută pentru parodierea celebrităț­ilor, dar și pentru faptul că a defilat pentru Tom Ford, comediana

a ajuns să se identifice cu ideea de veridicita­te. Interviu realizat de Jessica Matlin

CELESTE BARBER nu şi-a propus să devină un star în social media. „Voiam doar să-i fac pe oameni să râdă”, spune ea, referindu-se la seria de pe Instagram, #CelesteCha­llengeAcce­pted, în care parodiază unu la unu cele mai fierbinţi poze cu vedete. Cu peste cinci milioane de followeri în prezent, Barber a devenit un fenomen pe Internet, urmărită cu atenţie chiar de vedete. BAZAAR a stat de vorbă cu australian­ca în vârstă de 37 de ani despre modă, Hollywood şi imaginea de sine. HARPER’S BAZAAR: Tocmai te-am văzut imitând o fotografie care a fost în BAZAAR! Cea cu Hailey Bieber la cumpărătur­i într-un magazin alimentar, îmbrăcată într-un costum de baie şi încălţată în papuci. E un fel de compliment acum să fii băgat în seamă de Celeste Barber. CELESTE BARBER: Mi-a fost un pic teamă să mă leg de acea fotografie cu Hailey. De obicei nu cer permisiune. H.B.: Vedetele sau modelele se supără vreodată când le recreezi pozele? C.B.: Din contră. Primesc mesaje de la nume mari care îmi spun: „Te rog, imită poza asta cu mine!” H.B.: Care-i cel mai măgulitor comentariu pe care l-ai primit de la o celebritat­e? C.B.: January Jones a scris: „Celeste Barber este noul SNL.” Mi-a rămas în minte. H.B.: Care-i procesul tău de lucru? C.B.: Nu-mi place să vorbesc despre asta pentru că nu-i niciodată aşa de interesant pe cât şi-ar dori oamenii. Nu-i ca atunci când Gaga se pregăteşte pentru Met Gala.

H.B.: Care-i parodia ta preferată dintre toate?

C.B.: E ca şi când m-ai întreba care-i copilul meu favorit! Cred că refacerea reclamei Pepsi cu Cindy Crawford. [Clipul mixează momentul în care Crawford bea seducător dintr-o cutie de Pepsi cu cel în care Celeste dă pe gât o sticlă agitată de suc, spuma curgând în neştire pe tricoul ei.] Am avut-o invitată pe Cindy la podcastul meu şi am întrebat-o cum a reuşit să facă totul să pară atât de hot.

Cum ţi-a venit ideea acestei serii de parodii? C.B.: Când am văzut selfieuril­e ridicole pe care le postau oamenii, m-am gândit: „Cum ar arăta o versiune făcută de o persoană obişnuită, într-o zi oarecare?” Apoi, voiam să arăt şi alte tipuri de corp.

Poate că n-ai intenţiona­t asta, dar mulţi oameni par inspiraţi de capacitate­a ta de a te afişa fără filtre, adesea aproape goală.

C.B.: Cu toţii ar trebui să ne simţim încrezător­i în noi şi să nu ne batem capul cu inutilităţ­i. Eu mă concentrez pe cine sunt şi pe cum îi fac pe ceilalţi să se simtă. Felul în care arăt e complet neinteresa­nt.

H.B.: Ei bine, ai arătat fantastic în videourile Tom Ford, în care ai interpreta­t un „supermodel” în prezentare­a lui. Cum s-a ivit această colaborare?

C.B.: Am primit un e-mail de la oamenii lui, cu mesajul „Tom Ford te adoră”. „Poftim?” Habar n-aveam că e un fan al meu. M-am simţit ca în paradis să lucrez cu el.

H.B.: Oamenii din modă chiar te plac.

C.B.: E funny, de curând m-a oprit o fată pe stradă. „Am lucrat pentruTom Ford şi te iubim!”Apoi,mi-a spus:„Vrei nişte chestii gratis?” „Daaa, unde trebuie să merg?”

H.B.: Okay, pe cine ai vrea să parodiezi şi încă n-ai reuşit?

C.B.: Mi-ar plăcea să fac o reclamă la un parfum. Aş fi Charlize Theron spunând „J’adore!”.

Celeste Barber, gazda podcastulu­i Celeste & Her Best şi autoarea cărţii Challenge Accepted! (Amazon Publishing), este acum \n turneu \n America de Nord şi Europa.

Barber este cunoscută pentru recrearea unor imagini de senza]ie, precum cea cu

Hailey Bieber (stânga sus), care a apărut în edi]ia BAZAAR din noiembrie 2018.

„M-am simțit ca în paradis să lucrez cu Tom Ford.”

 ??  ?? H.B.:
H.B.:
H.B.: H.B.:
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania