Harper's Bazaar (Romania)

ALIAȚII NECESARI

Aceste produse de styling profesiona­le vă vor transforma coafura.

-

Vă pregătiți să ieșiți în oraș? Dacă v-ați ales ținuta și machiajul, un detaliu esențial va face diferența: părul. Dincolo de o îngrijire corespunză­toare, produsele de styling potrivite sunt indispensa­bile pentru a conferi mai multă personalit­ate coafurii și a o păstra în forma dorită întreaga zi.

Dacă aveți bucle și vreți să le definiți, încercați crema de sculptare Tecni Art Bouncy & Tender Force 2, de la L’Oréal Profession­nel. Formula duo cu gel IntraCylan­e are efect anti-umiditate și anti-electrizar­e și vă păstrează buclele definite timp de 72 de ore. Pentru a o folosi, apăsați pe recipient pentru a obține cantitatea necesară de cremă și gel, apoi amestecați în palmă și aplicați pe părul umed. Coafați buclele și uscați-le cu un instrument de styling sau lăsați-le să se usuce natural.

Părul scurt are nevoie de Tecni Art Transforme­r Texture Multi-use Liquid-To-Paste Force 3, o loțiune transforma­bilă în pastă, care discipline­ază părul și îi conferă textură. Masați în palme produsul, apoi depărtați palmele pentru a obține fibre texturizan­te, pe care le puteți distribui pe părul uscat sau umed. Indiferent de coafură, spray-ul fixativ e necesar pentru a o susține timp îndelungat. Vă recomandăm Tecni Art Pure 6-Fix Force 6, cu o difuzie triplă de fixare, 24 ore de menținere extremă și protecție împotriva umidității. Pentru a obține cele mai bune rezultate, pulverizaț­i-l pe păr de la o distanță de 35 cm.

Dacă ați optat pentru o coafură ultradefin­ită, precum un coc sau o coadă de cal, conferiți-i luciu cu Tecni Art Pure Ring Light Force 1, un spray pentru finisare cu luciu puternic. Difuzați-l pe tot părul, pentru a obține un efect de văl luminos, sau aplicați-l în straturi, pentru luciu focalizat.

 ??  ?? 1. Tecni Art Pure Ring Light Force 1, L’Oréal Profession­nel, 75 Lei 2. Tecni Art Bouncy & Tender Force 2,
L’Oréal Profession­nel, 75 Lei 3. Tecni Art Transforme­r Texture Multi-use Liquid-To-Paste
Force 3, L’Oréal Profession­nel, 75 Lei 4. Tecni Art Pure 6-Fix Force 6, L’Oréal Profession­nel, 74 Lei
1. Tecni Art Pure Ring Light Force 1, L’Oréal Profession­nel, 75 Lei 2. Tecni Art Bouncy & Tender Force 2, L’Oréal Profession­nel, 75 Lei 3. Tecni Art Transforme­r Texture Multi-use Liquid-To-Paste Force 3, L’Oréal Profession­nel, 75 Lei 4. Tecni Art Pure 6-Fix Force 6, L’Oréal Profession­nel, 74 Lei

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania