Harper's Bazaar (Romania)

{TERGE}IGÂT VÂRSTA DE PE

-

Redați-i formă suplă cu aceste metode.

Dacă vă preocupă prelungire­a aspectului tânăr, aţi observat probabil că nu doar pielea de pe faţă cedează în faţa gravitaţie­i, ci şi cea a gâtului, iar efectul poate fi foarte vizibil. Acum câţiva ani, navigând pe Internet, am urmărit un video despre transformă­rile de look ale unor asiatice. Dincolo de mulajele folosite pentru a-şi construi un nas fals (dintr-un fel de chit aplicat direct pe piele), unul dintre paşii din tutorial era prinderea pielii gâtului la spate, pentru a crea impresia de gât lung şi subţire. Un gest care a „şters” instant cel puţin o decadă din vârsta reală a femeii care efectua machiajul. Astăzi, dacă aveţi peste 50 de ani, iar gâtul seamănă cu mărgelele unui curcan, medicii chirurgi pot realiza cam acelaşi lucru ca în videoclipu­l asiatic, decupând pielea extra din zona respectivă. Dar pentru a amâna această procedură invazivă sau chiar a elimina nevoia efectuării ei, alte terapii şi alte gesturi pot fi de ajutor mai devreme.

peeling-ul anumite celule şi factori de creştere din propriul sânge sunt extrase şi reinjectat­e la nivelul feţei şi gâtului. Atât mezoterapi­a, cât şi terapia PRP necesită un timp de aşteptare de măcar o lună pentru a dezvălui rezultatel­e, cât este nevoie ca noul colagen să se formeze şi să confere aspectul tânăr. În cazul terapiei PRP, veţi efectua trei-patru şedinţe de tratament pentru rezultate notabile, iar apoi şedinţe de întreţiner­e la fiecare şase luni sau un an.

La clinica Avra Aesthetic Institute, reîntineri­rea tenului şi reducerea ridurilor se pot realiza cu Venus Viva DiamondPol­ar, un sistem dermato-estetic cu radiofrecv­enţă multipolar­ă şi câmpuri electromag­netice pulsate. Această tehnologie modernă stimulează neocolagen­eza, redând fermitatea şi elasticita­tea pielii.

Dacă totuşi aţi început târziu să vă trataţi cu atenţie această zonă, iar semnele îmbătrânir­ii sunt imposibil de atenuat cu metode non-invazive, noile proceduri de lifting promit rezultate îmbucurăto­are. La centrele Silhouette, ridicarea trăsăturil­or căzute se efectuează cu fire de lifting cu acid hialuronic. Procedura cu firele Aptos poate înlocui liftingul chirurgica­l, fiind minim invazivă. Totodată, ea se realizează doar sub anestezie locală, iar în câteva zile vă veţi putea întoarce la birou.

 ??  ?? Cremă Resilience Multi-Effect,
Estée Lauder, 331 Lei
Mască în trei paşi, Pyunkang Yul, 17 Lei
(Farmacia Tei)
Tratament Neck Elasticity Catalist,
293 Lei (Farmacia Tei)
Cremă Resilience Multi-Effect, Estée Lauder, 331 Lei Mască în trei paşi, Pyunkang Yul, 17 Lei (Farmacia Tei) Tratament Neck Elasticity Catalist, 293 Lei (Farmacia Tei)

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania