Harper's Bazaar (Romania)

IULIA Stroe

-

BAZAAR

Este una dintre cele mai recognosci­bile fețe din modellingu­l din România, pe care ați văzut-o și în paginile de mai multe ori în ultimii ani.

Ai ştiut dintotdeau­na că vrei să faci modelling? Cum ai fost descoperit­ă? Nu ştiam că voi urma o astfel de carieră, iar cum am fost descoperit­ă e o poveste clasică şi amuzantă. Acum şapte ani, când aveam în jur de 17 ani, am primit un mesaj pe Facebook de la o agenţie din Bucureşti. Am luat trenul din Craiova pentru prima oară în viaţa mea şi pentru prima oară spre Bucureşti, fără să le spun părinţilor. Lucram deja cu agenţia respectivă de şase luni, timp în care am ţinut totul ascuns de mama, iar surorile mele mă acopereau ori de câte ori era nevoie, până la un moment dat când a descoperit.

Ţi se pare că oamenii au o percepţie greşită sau diferită de realitate despre jobul tău? Din exterior, jobul meu poate părea mult mai fancy şi glamorous decât este în realitate. Este, de fapt, un job ca oricare altul, pentru care trebuie să te trezeşti uneori la 3:00 dimineaţa, iar la 6:00 să ajungi în locaţie. Oamenii care mă cunosc ştiu că acest job implică multă seriozitat­e şi disciplină. Eu nu am intrat cu aşteptări în domeniu şi îmi place să muncesc mult, îmi place să mă trezesc devreme. În zilele în care mă trezesc târziu, sunt prost dispusă. Deşi poate părea un domeniu în care oamenii sunt superficia­li, nu e deloc aşa.Câştigul pe care îl ai după fiecare zi la job stă,cu siguranţă,în oamenii cu care interacţio­nezi şi lucrurile pe care le înveţi de la ei.

Care crezi că a fost influenţa pe care a avut-o modellingu­l asupra formării tale? Dacă ar fi să numesc un lucru pe care l-am învăţat din acest domeniu este să fiu disciplina­tă. La finalul fiecărei zile, plec de pe set cu ceva de la oamenii cu care am lucrat, constant învăţ lucruri noi de la ei, ceea ce e minunat. M-a ajutat foarte mult să leg prietenii, am prieteni foarte dragi din domeniu, oameni pe care tot timpul mă bucur să îi revăd.

Îţi faci deja planuri pentru când nu vei mai fi model? Mi se întâmplă destul de des să mă gândesc la ce aş vrea să fac mai departe, ce o să urmeze în 5-6 ani, dar nu am un plan anume în minte.Sunt foarte multe lucruri pe care mi-ar plăcea să le fac sau să le încerc. Dacă m-ai fi întrebat asta în adolescenţ­ă, când trăiam cu impresia că putem face orice, mi-ar fi fost foarte uşor să îţi spun, dar acum nu sunt convinsă de nimic şi nu ştiu dacă aş fi suficient de bună. Cred, totuşi, că mi-ar plăcea să îmi deschid un mic business, poate un bar. Există o presiune care apare pe la 26 de ani şi care îţi spune că mai ai puţin timp de petrecut în industrie, după care gata cu modellingu­l. Dar acum nu sunt obosită, nu simt că aş vrea să fac altceva, îmi place foarte mult jobul meu, îmi plac oamenii care sunt foarte pasionaţi de ceea ce fac şi de la care învăţ. Probabil când voi simţi că obosesc, voi începe să mă gândesc mai serios să mă reprofilez, dar acum nu, am tone de energie, îmi place să călătoresc foarte mult. Chiar aseară m-am întors din Hong Kong.

Iulia de acasă este diferită de modelul Iulia Stroe? Cred că în domeniul în care lucrez, încrederea, naturaleţe­a şi sinceritat­ea contează cu adevărat, restul sunt accesorii. Ce are în plus modelul Iulia Stroe este un pic mai multă răbdare.

Cum te \mpaci cu stilul de viaţă pe care \l presupune modellingu­l astăzi? Îmi place să fiu în priză tot timpul, să am ce face, iar după o perioadă lungă în care stau în ţară, deja simt dor de ducă. Iubesc viaţa asta mereu pe drumuri, deşi sunt foarte familistă şi nu mi-am pus vreodată problema să plec definitiv din ţară.

STILUL TĂU VESTIMENTA­R ÎN CÂTEVA CUVINTE: Simplu, clasic, niciodată prea mult. PIESE PREFERATE DIN GARDEROBĂ: Dacă e să aleg doar câteva, ar fi sacoul clasic

bărbătesc și trenciul. RUTINA TA DE BEAUTY: Sunt

pasionată de skincare. Unii o numesc obsesie, eu o numesc pasiune. N-aș putea să trăiesc fără măștile coreene de tip sheet masks, fără vitamina C diminea]a și fără acidul hialuronic. Iar produsul fără de care nu ies din casă este crema cu factor de protec]ie solară. Mi se pare că

dacă acordăm multă aten]ie îngrijirii pielii, nu mai este nevoie să investim în makeup. Folosesc

doar balsam de buze.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania