Harper's Bazaar (Romania)

SPRING PREVIEW

- Fotografii de ANNA DAKI Realizat de ANDREI IOVU

KISS AND TELL

Buzele în roşu-corai, cu textură glossy, reprezintă centrul atenţiei în acest look. Îmbrăcaţi pleoapele într-un strat fin de fard lila şi conferiţi luminozita­te pielii. Pentru a realiza un machiaj de acest fel, utilizaţi paleta cu farduri iluminatoa­re Soph Highlighte­r Palette, paleta cu farduri de pleoape Soph Eyeshadow Palette şi rujul My Color Glam din gama Marionnaud.

O paletă cromatică proaspătă, texturi luminoase şi machiaje ce conferă un aer modern – fiţi cu un pas înainte şi îmbrăţişaţ­i deja tendinţele sezonului de primăvară cu ajutorul

produselor disponibil­e exclusiv în magazinele Marionnaud.

ARTĂ GRAFICĂ

Dați frâu liber creativită­ții. O tușă fină de liner alb ce marchează pleoapele este cheia unui look original și rafinat totodată. Pentru acoperirea buzelor cu un strat metalizat, rujul lichid Metallic Velour de la Jeffree Star, disponibil exclusiv la Marionnaud, va fi esențial.

TROMPE-L’OEIL

Înlocuiți genele false cu un truc ce va face privirea mai pătrunzăto­are. Machiajul inspirat de Twiggy, ce constă în trasarea unor tușe care mimează genele din pleoapa inferioară, vă va scoate din anonimat. Pentru aplicare precisă, utilizați creionul pentru ochi Revolution Pro Ultra Fine Gel. În completare, îmbrăcați buzele într-un strat generos de gloss, produs ce revine în tendințe.

EFECTUL EUPHORIA

Serialul cu cele mai captivante machiaje este o invitație de a folosi glitter și în afara zilelor festive. Obțineți un asemenea efect cu ajutorul glitterulu­i auriu Barry M Fine Glitter Dust, în completare­a unui machiaj de tip cat eyes.

BACK TO ’80s

Machiajul cu farduri verzi, ușor sidefate, pe care îl afișau mamele noastre, este din nou pe val. Purtați-l cu un blush rosé, aplicat pe tâmple și chiar pe arcadă. Paleta cu farduri de pleoape Soph Eyeshadow Palette se va dovedi indispensa­bilă.

MÂINILE SUS!

Îmbrăcați unghiile în haine de petrecere. Texturile metalizate sunt în top. Pentru o manichiură în tendințe, alegeți dintre variantele de lacuri de unghii My Nail Lacquer din gama Marionnaud.

CIOCOLATĂ FIERBINTE

Nude-urile închise, în texturi ultragloss­y, sunt irezistibi­le. O variantă must-try este gloss-ul Plump You Pucker de la The Balm.

PE SUB ARCADE

Sprâncenel­e naturale, pieptănate ascendent, conferă un aer rebel. Purtați stilul cu un ten cu aspect umed și pleoape glossy. Pentru mai multă luminozita­te a pielii, aplicați, înainte de a vă machia, crema iluminatoa­re Barry M Strobe Cream.

Modele: Aworo Mayowa și Bernie Anker/Iconic Management Makeup & hairstylin­g: Viktoria Plekhanova Text: Ioana Vasile

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania