Harper's Bazaar (Romania)

GET the LOOK

- Pagină realizată de IOANA VASILE

Creați machiaje proaspete, în ton cu tendințele sezonului de primăvară, cu ajutorul acestor produse disponibil­e exclusiv la Marionnaud.

BUZE SEDUCĂTOAR­E

Neglijat sezoane de-a rândul, gloss-ul a revenit în tendinţe, la prezentări precum Chanel, Versace şi Marc Jacobs. E perfect în combinaţie cu un machiaj mai intens în zona ochilor şi cu o piele luminoasă, cu aspect umed, ce denotă tinereţe.Vă recomandăm gloss-urile şi rujurile lichide Jeffree Star, foarte uşor de aplicat şi cu o formulă vegană, sau gloss-urile Barry M That’s Swell Plumping Lip Gloss, cu ingredient­e ce stimulează colagenul din piele, conferind buzelor mai mult volum.

Dacă preferaţi un machiaj clasic, seducător, optaţi pentru un ruj roşu, purtat în această primăvară şi cu textură mată, şi cu textură glossy. Alegeţi nuanţa potrivită în funcţie de tonalitate­a pielii – versiunile spre roz sunt ideale pentru pielea deschisă la culoare, iar cele spre corai se potrivesc tenului mai închis. Rujurile My Color Glam din gama Marionnaud au o formulă cremoasă şi ultrapigme­ntată, acoperind buzele cu o culoare intensă ce se menţine până la şase ore, iar confortul formulei este dat de untul de shea din compoziţie.

TEN PROASPĂT

Pentru a conferi pielii un aspect uniform, fără să o încărcaţi, îngrijirea ei corespunză­toare este esenţială. Aplicaţi înaintea oricărui machiaj produse ce o hidratează şi îi conferă protecţie antioxidan­tă, precum serul cu extract de fructe Revolution Pro. Cheia unui look modern în acest sezon este folosirea iluminatoa­relor în punctele înalte ale feţei, acolo unde lumina se reflectă cel mai bine: pe pomeţi, arcade, puntea nasului sau arcul lui Cupidon. Vă recomandăm paleta de iluminatoa­re Soph, cu opt culori ce vă permit obţinerea unor efecte personaliz­ate, sau iluminator­ul sub formă de inimă I Heart Revolution Unicorns Heart, cu cinci nuanţe care pot fi utilizate separat sau pot fi combinate. Dacă vă doriţi strălucire extremă, aplicaţi pudra iluminatoa­re pigmentată Jeffree Star Skin Frost.

FOCUS PE PRIVIRE

Farduri în nuanţe pastelate, purtate în stilul anilor ’80, au fost prezente în show-uri ca Max Mara, Marc Jacobs, Annakiki şi Tiziano Guardini. Încercaţi nuanţe de lila, verde, bleu, galben şi alte variaţiuni pentru un efect vesel. Vă recomandăm palete precum Soph Eyeshadow Palette, cu 24 culori, pentru combinaţii inedite. Linerul negru este unul dintre cele mai versatile produse de machiaj şi vă oferă o multitudin­e de posibilită­ţi. În show-urile de primăvară, a fost utilizat pentru crearea unor machiaje de tip smokey eyes, în combinaţie cu glitterul, ca la Fendi (inspirat de exuberanţa machiajelo­r din serialul Euphoria), sau pentru trasarea unor tuşe creative, ca la Simone Rocha. Ca să aveţi mai multă precizie în aplicarea linerului, trasaţi din aproape în aproape cu o pensulă subţire. Pentru un aer modern, adăugaţi în trusa de machiaj glitter - recomandar­ea noastră este fardul pulbere Barry M Fine Glitter Dust, care poate fi aplicat atât pe pleoape, cât şi pe obraji sau buze.

 ??  ?? Paletă de farduri Soph Eyeshadow Palette, Revolution Pro, 69 Lei
Fard Fine Glitter Dust, Barry M, 28 Lei
Creion pentru ochi Ultra Fine Gel, 25 Lei
Paletă Supreme Eyeshadow Allure, Revolution Pro, 35 Lei
Paletă de farduri Soph Eyeshadow Palette, Revolution Pro, 69 Lei Fard Fine Glitter Dust, Barry M, 28 Lei Creion pentru ochi Ultra Fine Gel, 25 Lei Paletă Supreme Eyeshadow Allure, Revolution Pro, 35 Lei
 ??  ?? Ruj lichid Velour Liquid Lipstick, Jeffree Star, 94 Lei
Ruj lichid Velour Liquid Lipstick, Jeffree Star, 94 Lei
 ??  ?? Pudră iluminatoa­re Skin Frost, Jeffree Star, 149 Lei
Pudră iluminatoa­re Skin Frost, Jeffree Star, 149 Lei
 ??  ?? Paletă de iluminatoa­re Soph Highlighte­r Palette, Revolution, 59 Lei
Paletă de iluminatoa­re Soph Highlighte­r Palette, Revolution, 59 Lei
 ??  ?? Ser cu extract de fructe, Revolution Pro, 79 Lei
Ser cu extract de fructe, Revolution Pro, 79 Lei
 ??  ?? Gloss That’s Swell Plumping Lip Gloss, Barry M,
39 Lei
Gloss That’s Swell Plumping Lip Gloss, Barry M, 39 Lei
 ??  ?? Revolution Pro,
Revolution Pro,
 ??  ?? Iluminator Unicorns Heart, I Heart Revolution, 29 Lei
Iluminator Unicorns Heart, I Heart Revolution, 29 Lei
 ??  ?? Ruj My Color Glam, Marionnaud, 39 Lei
Ruj My Color Glam, Marionnaud, 39 Lei
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania