Harper's Bazaar (Romania)

SORRY WE MISSED YOU

-

Cel mai recent film al lui Ken Loach, cineastul cu două trofee Palme d’Or în biografie, este povestea unei familii cu probleme financiare, care face eforturi pentru a supravie]ui, fiind atrasă în spirala infernală cauzată de uberizare. Ricky şi familia sa se zbat în datorii de câ]iva ani, în Newcastle. În toată această perioadă, nici el, nici so]ia sa, Abby, n-au încetat să lucreze. Rămas temporar fără loc de muncă, Ricky vede o şansă formidabil­ă când se iveşte ocazia să fie curier şi şofer pe propria sa maşină. Abby, îngrijitoa­re la domiciliu, îl ajută să-şi împlineasc­ă visul vânzându-şi propria maşină. Însă lucrurile se complică, inevitabil. Filmul a fost nominaliza­t la Palme d’Or şi a câştigat premiul publicului la Festivalul de la San Sebastian. Din 27 martie.

Bazat pe personajel­e create de Bryan Woods & Scott Beck, filmul continuă povestea familiei Abbot (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe), care și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente din partea întâi, și acum sunt nevoi]i să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei doi copii își continuă lupta pentru supravie]uire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric. Filmul este regizat de John Krasinski. Premiera în cinematogr­afe pe 20 martie.

 ??  ??
 ??  ?? Alice este o mamă singură, o foarte dedicată fitogeneti­ciană, angajată într-o companie specializa­tă în dezvoltare­a unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuse]ii ei, ci și valorii terapeutic­e. Dacă e ]inută la temperatur­a ideală, hrănită conform instruc]iunilor și dacă i se vorbește constant, planta își face fericit proprietar­ul. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar și i-l oferă cadou fiului ei, Joe. O botează împreună „Little Joe”. Însă pe măsură ce floarea lor crește, cresc și suspiciuni­le lui Alice în privin]a florii pe care a adus-o în casă. Cu acest rol, Emily Beecham a câștigat premiul pentru cea mai bună actri]ă la Festivalul de la Cannes.
Alice este o mamă singură, o foarte dedicată fitogeneti­ciană, angajată într-o companie specializa­tă în dezvoltare­a unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, nu doar datorită frumuse]ii ei, ci și valorii terapeutic­e. Dacă e ]inută la temperatur­a ideală, hrănită conform instruc]iunilor și dacă i se vorbește constant, planta își face fericit proprietar­ul. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar și i-l oferă cadou fiului ei, Joe. O botează împreună „Little Joe”. Însă pe măsură ce floarea lor crește, cresc și suspiciuni­le lui Alice în privin]a florii pe care a adus-o în casă. Cu acest rol, Emily Beecham a câștigat premiul pentru cea mai bună actri]ă la Festivalul de la Cannes.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania