Harper's Bazaar (Romania)

LIST Haute INCURSIUNE ÎN CINEMA

-

cele mai tentante filme, de pe canapeaua ta

Dirili[:Ertugrul, RuPaul’s Drag Race, Nailed It!, Our Planet.

Cafeaua e prima care îmi vine în minte, dar nu văd un motiv pentru care să renunţ la cafea, deci hai să zicem atunci că cel mai greu îmi e să renunţ la a mă furişa în patul copilului noaptea.

Un concert care va fi difuzat online, despre care încă nu vreau să vorbesc, dar la care lucrez de anul trecut.

repetițiil­e pe care le făceam la Teatrul Național din Timișoara anul trecut. Mai apoi am făcut perieri multiple în urma discuțiilo­r/ repetițiil­or pe care le purtam cu Ionuț pe zoom, până am reușit să elaborăm un prim draft. Textul s-a schimbat succesiv în repetiții și se pare că după vreo zece drafturi, am ajuns la cel final. Sper.

Cât ți-a luat să pui pe picioare tot spectacolu­l (cu repetiții, decor, costume, muzică)? Aproape patru luni. Am început în octombrie și ne-am întâlnit – adică eu și Ionuț – în carne și oase în luna decembrie. Decor nu exista, pentru că banii de producție sunt puțini, majoritate­a teatrelor suferă din plin la capitolul ăsta la început de an, așa că a trebuit să facem ce am tot făcut după începuturi­le pandemiei, și anume, să ne adaptăm. Avem noroc cu Tudor Prodan pe partea scenografi­că, cu Bogdan Gheorghiu pe light design și cu Aida Sosic pe sound design. Cei trei magnifici ne ajută la „îmbrăcarea” armonioasă a spectacolu­lui. Costumele sunt din teatru sau din garderoba proprie. Teatrul undergroun­d is back.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania