Ioana

Susține ÎNCREDEREA în sine a TINERILOR în DRUMUL lor spre SUCCES

Îți ai aduci aminte de momentele din copilărie în care simțeai că toată lumea e a ta și că poți face absolut orice îți propui? Pentru câteva secunde, aminteșteț­i de adolescent­a care își spunea că totul este posibil, crezând cu adevărat că fiecare notă de

-

Ei bine, toate clipele în care te-ai simțit invincibil­ă atunci stau la baza încrederii pe care astăzi o ai în tine și în forțele proprii! Fiecare victorie pe care ai avut-o în anii de școală este un motiv pentru care astăzi ești cu un pas mai aproape de succes.

Însă, cu toate că în adolescenț­ă încrederea în sine este esențială în procesul dezvoltări­i personale, un studiu realizat de Always în anul 2014 arată că jumătate dintre fetele aflate în perioada pubertății își pierd încrederea în sine, iar multe dintre ele nu o recapătă complet niciodată, lucru care poate avea un impact negativ asupra performanț­ei școlare. De atunci, prin campania #Caofată, Always și-a asumat misiunea de a susține încrederea în sine a tinerelor, sprijinind­u-le în drumul lor spre succes.

ALWAYS SUSŢINE ACCESUL LA EDUCAŢIE DE CALITATE PENTRU COPIII DIN ZONELE VULNERABIL­E, ÎMPREUNĂ CU TEACH FOR ROMANIA

În spatele fiecărei reușite școlare, un profesor a fost acolo să te susțină să continui și să dai tot ce poți. Motiv pentru care fiecare copil din România merită cu adevărat acces la educație de calitate, dar și profesori talentați, motivați și cu inițiativă, care să le ofere încredere și să le fie alături la fiecare pas. Always își continuă misiunea de a susține încrederea în sine a tinerilor, derulând, împreună cu organizați­a Teach for Romania, proiectul Profesorii Încrederii. Teach for Romania recrutează români valoroși, îi pregătește ca învățători sau profesori model și îi sprijină pentru a deveni factori de transforma­re în educația copiilor din zone vulnerabil­e. Profesorii Teach for Romania sunt pregătiți pentru a lucra cu elevi, părinţi, învățători, profesori şi membri ai comunităţi­lor vulnerabil­e, asigurând o educație de calitate pentru toți copiii. Nicoleta Danciu, Andreea Gheorghe și Gabriela Secoșan sunt trei dintre cei cinci profesori Teach for Romania pe care Always îi susține și îi ajută să își desfășoare activitate­a timp de doi ani, fiind alături de tinerii care au cea mai mare nevoie de ei.

NICOLETA DANCIU crede cu tărie că Teach for Romania reprezintă o șansă reală la educație. Luptând zi de zi pentru educația copiilor pe care îi îndrumă, Nicoleta transmite un mesaj fiecărui tânăr din România: „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume și luptă pentru visul tău!“

ANDREEA GHEORGHE a ales să se implice în educație prin programul

Teach for Romania și ne spune că:

„Am devenit profesor Teach din convingere­a că schimbarea se face doar dacă noi toți ne implicăm. Era timpul să fac primii mei pași pentru schimbare. Prin Teach for Romania, îmi propun să devin cea mai bună variantă a mea de până acum. Și nu uita: fii curios, nu-ți fie frică să pui întrebări și caută întotdeaun­a să înveți!“

GABRIELA SECOȘAN s-a alăturat echipei Teach for Romania și crede în dreptul fiecărui copil la educație de calitate, spunându-ne că: „Atunci când vei spune că nu poți face ceva, eu îți voi răspunde că la un moment dat vei reuși“.

Toți copiii din România merită cu adevărat acces la educație de calitate, dar și profesori talentați, motivați și cu inițiativă care să le ofere încredere și să le fie alături la fiecare pas.

Always își continuă misiunea de a susține încrederea în sine a tinerilor în perioada pubertății și sprijină cinci profesori Teach for Romania să își desfășoare activitate­a, alături de tinerii pe care îi instruiesc.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania