Ioana

Corneliu Ulici

Corneliu Ulici (35) este un actor român care a jucat atât în piese de teatru (Biloxi Blues, Aproape Mâine, Nefericiți­i), scurtmetra­je (Hello, Kitty, 237 de ani), cât și în filme românești sau străine, precum Closer to the Moon (2014, regia Nae Caranfil),

-

Primul rol principal într-un film străin l-a avut în filmul „The Crucifixio­n“(2016, regia Xavier Gens). În același an, a jucat în seria HBO de succes „Valea Mută“. Din această toamnă, îl vom vedea în postura de prezentato­r al emisiunii Visuri la cheie.

Cum ți-ai descrie stilul personal într-un singur cuvânt? Corneliu Ulici: Lejer.

Ce spune stilul tău despre tine? C.U.: Că sunt un om ca toți oamenii. Că încerc să găsesc un echilibru în toate lucrurile pe care le fac. Că prețuiesc simplitate­a.

Ce piese vestimenta­re nu-ți lipsesc din garderobă?

C.U.: Nu studiez un anumit stil și nu sunt întotdeaun­a preocupat de acest aspect. Merg foarte rar la cumpărătur­i de haine, iar când o fac, îmi cumpăr ce-mi place, haine în care să mă simt bine, în primul rând. Nu țintesc ceva anume care să-mi completeze garderoba sau ținutele. În general, rațiunile pentru care îmi cumpăr hainele sunt pur practice. Adică îmi cumpăr ceva dacă îmi place și dacă îmi lipsește, nu pentru că e în trend.

De ce anume ții cont când îți cumperi hainele?

C.U.: Să fie dintr-un material de calitate, să fie ceva care îmi completeaz­ă garderoba și nu se repetă și să aibă un raport corect între calitate și preț.

Ești noul prezentato­r al emisiunii Visuri la cheie. Ce te-a determinat să accepți acest rol și cum a fost perioada de acomodare?

C.U.: Bucuria pe care o aduce această emisiune. Mi-am dorit să fiu parte din echipa care aduce această bucurie în casa cărora Visuri la Cheie le schimbă viețile. Cred că unul dintre cele mai mari privilegii care ne-au fost date este acela de-a putea aduce bucurie în inimile oamenilor de lângă noi. Perioada de acomodare a fost intensă și cu multe emoții, dar echipa extraordin­ară mi-a oferit tot suportul, iar experiența ei este ca un desert de care nu te mai saturi. Învăț foarte mult de la toți cei din echipă. Așteptați-vă la povești frumoase, cu oameni deosebiți și o echipă nouă, care prin arhitectur­ă și design, cu toată dragostea și dedicarea lor, vor transforma case obișnuite în Visuri la cheie.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania